Світлана Мацишина: «Некомпетентність і байдужість Новоград-Волинської медицини мало не вбили мого онука!»

    Про це повідомляє сайт 04141.com.ua. Далі текст від автора:

 

   «Некомпетентність і байдужість нашої Новоград-Волинської медицини минулої суботи мало не вбили та покалічили мого онука!

   Люди, якщо вам цінне життя ваших дітей – беріть їх і йдіть в інше місце. Пишу цей пост, а руки тремтять, ніколи я не писала про біди і неприємності, які траплялися в моєму житті. Ніколи нікого не обливала брудом, та не збирала пліток. Не розповсюджувала інформацію, яка здавалась мені надуманою чи то як кажуть «фейковою». Не привертала надмірної уваги і не набридала своїм друзям по фейсбуку зайвими постами чи листами щастя. Та в нашу сім‘ю прийшла біда. І щоб попередити інших, публікую такий допис та прошу звернути увагу на наш випадок, при можливості зробити перепост.

  Минулої суботи стався нещасний випадок з моїм онуком Павликом, він обварився кип‘ятком. Визвали швидку, швидка привезла в реанімацію, (звісно туди нікого не пускають). Після огляду лікаря нам сказали, що нічого страшного немає, необхідності в операції немає, мама Павлика просила щоб дали направлення в Житомир в опіковий центр, але лікар відмовив, аргументувавши відмову тім, що загрози ніякої немає, ступінь опіків 1-ша, і це не є причиною їхати аж в Житомир.

  Ми скупили необхідні ліки. Добу дитя було в реанімації, потім Павлика в неділю перевели в травматологію. І там лікарі робили вигляд що лікують нашого хлопчика. Але в вівторок у Павла піднялася температура, почались ускладнення, запальний процес. Перев‘язку зробили аж в четвер після обіду. Після перев‘язки повідомили: тут у вас значно більша ступінь опіку і вам потрібно терміново їхати в Житомир. Звісно сказати що ми в шоці, це нічого не сказати. Я в ступорі!!!! Але з’ясовувати і шукати горе-лікаря, якій встановив невірний діагноз і полінувався виписати направлення в Житомир бо субота, чи може йому вже пора додому, чи просто ліньки, мені не було коли. В цю хвилину була одна ціль: спасти дитину. Тому за швидко зібрались і повезли в Житомирський опіковий центр. Приїхали в 8 годин вечора.

   Після огляду лікарів Житомирського опікового відділення нам сказали дослівно: «Ваше дитя угробили, недбалість лікарів, неправильний діагноз, Зараз термінову операцію робити вже пізно, бо операцію по пересадці шкіри роблять не пізніше як 3 дні після випадку, а вже пройшло 5 днів. Тому будемо намагатись спасти життя хлопчику і не допустити зараження крові. Як би відразу привезли Вашого малюка до нас, то зараз би вже можна було б говорити про дату виписки з лікарні.»

   От так наші лікарі в Новограді попіклувались про мого хлопчика! Павлику всього 4 рочки, і він не зрозуміє, що наші лікарі відділення анестезіології та інтенсивної терапії, та черговий лікар травматології, поставили на ньому хрест зразу при прийомі в відділенні. Не знаю чому так вони поставились, хоча здогадуюсь: можливо причина в тому, що не дали грошей. То ж не шановні мною лікарі, які становили діагноз моєму Павлику. Ця інвалідність у дитини з вашої вини! Поки що я не пишу ні прізвищ ні імен в цій статті. Але незабаром, коли в мене будуть на руках усі документи (вони зараз просто в Житомирі) я буду добиватись щоб вас усіх не тільки відсторонили від того, щоб ви лікували людей, а й навіть підлогу в лікарні не мали права мити!. І не потрібно зараз розповідати, що моя невістка Дарина (мама Павлика) погана мати, вона мати, одна з найкращих, але на жаль вона не лікар і не розуміє ні в медичній термінології та в діагнозах. Я буду розповідати про цей випадок у всіх соцмережах, газетах, новинах, телепередачах. Я зроблю вас відомими на увесь світ як «Доктор-Зло». Бог вам суддя. Я не уявляю як так можна було поступити!! Це до якого цинізму вже дійшло, що за те, що не давали хабаря, лікарі не виписали направлення до Житомирського опікового відділення маленькому хлопчику, якій зараз на грані життя та смерті, якій може залишитися інвалідом на все життя!! Звісно це не наш супермен-депутат, що кулі зубами ловить! Ми ж прості люди, як більшість в Новограді, не маємо впливових родичів, не маємо багато грошей щоб купити всіх і все. Як що мій хлопчик Павлик не виживе, це буде на вашій совісті, це буде вашою кармою!!!! Я в розпачі!! А жінка в розпачі це страшна сила!Порадили дописати реквізити для допомоги. Тому редагую публікацію і ось номер картки: Приватбанк, 4149 4978 4954 0655 Мацишина Дарья Андріївна».

31357856 2

Джерело: 04141.com.ua

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework