Коли система відеоспостереження «Безпечне місто» запрацює у нормальному режимі?

   На сьогоднішній день міська рада не може контролювати доступ до системи відеоспостереження «Безпечне місто», бо приватна компанія, яка допомагала її налагоджувати, досі не передала ключі та паролі Міському інформаційному центру.

 

   Про це під час брифінгу 25 квітня повідомив радник міського голови Житомира Олександр Черняхович.

   «У нас немає ні ключів, ні паролів, ні доступу до камер. Все це залишилося у організації, яка допомагала впроваджувати проект «Безпечне місто». Вже близько трьох місяців триває процес передачі всієї документації на Міський інформаційний центр. Організація затягує цей процес. Треба віддати їм належне – вони допомагали нам налаштовувати цю систему, виконали свою задачу, ми їм заплатили. Зараз у нас вже є спеціалісти і ми можемо самі налаштовувати і обслуговувати систему, не витрачаючи додаткових грошей з міського бюджету. Ми можемо економити кожен місяць щонайменше по 70 тисяч гривень. Зрозуміло, що їх це не влаштовує», – зазначив Олександр Черняхович.

  У лютому під час виїзного засідання депутатської комісії, на якому був присутній і генеральний директор компанії «BSI-Group» Олександр Безпалюк, домовилися про те, як врегулювати ситуацію: місто сплачує заборгованість за отримані послуги, а компанія передає ключі та паролі. Втім, за два місяці підприємець так і не надав документів, на основі яких можна здійснити оплату заборгованості.

  «Він нам заявив, що з нашого боку є затримка оплати послуг, тому він призупиняє роботу з МІЦом. Проте, за два місяці він не надав жодного документу, на основі якого ми могли б здійснити цю проплату. Кожного разу він нам обіцяє, що завтра-післязавтра надасть акти виконаних робіт, але досі нічого не привіз. Востаннє мова йшла про наступний вівторок – 1 травня. Коли матимемо необхідні документи, одразу все сплатимо. Як тільки він передасть місту всі ключі і паролі, ми все налаштуємо і готові нести повну відповідальність за роботу системи «Безпечне місто». А поки, на жаль, відповідальність на ньому», – зауважив радник міського голови.

  За словами Олександра Черняховича, процес налагодження доступу до камер може зайняти близько тижня з моменту отримання ключів. Про відновлення нормальної роботи системи «Безпечне місто» буде повідомлено додатково.

Джерело: Житомирська міська рада

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework