КП «Житомирводоканал» проведе перерахунок населенню за послуги водопостачання

    У зв’язку з тим, що минулих вихідних 21-22 квітня по місту було відключене водопостачання, у середу,  25 квітня, на позачерговому засіданні виконкому було прийняте рішення відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядуванняв Україні», дозволити комунальному підприємству «Житомирводоканал» Житомирської міської ради провести перерахунок вартості спожитих послуг населенню з розрахунку 100 літрів води для однієї квартири або будинку за квітень 2018 року.

 

   Як зазначив, Сергій Сухомлин: «Під час відключення води населення не споживало воду, коли включили водопостачання з кранів потекла забруднена вода, люди почали спускати воду і понесли великі збитки, по суті вони не споживали цю воду, тому є доцільним зробити перерахунок».

   В даний проект за пропозицією членів виконкому внесли уточнення, – перерахунок щодо зменшення вартості на 100 літрів буде вирахувана з усіх квартир незалежно від форми обліку.

   Значки та монети, котрі зберігають житомирську символіку та історію. ФОТО з символікою Житомира та незабутньою історією. ФОТО  

Джерело: Житомирська міська рада

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework