Геннадій Зубко: «Житомирщина серед лідерів у створенні опорних шкіл»

   Житомирщина серед лідерів у створені опорних шкіл – таких закладів в області 41. Також на Житомирщині найбільше опорних шкіл в об’єднаних громадах.

 

   Про це зазначив у вівторок, 24 квітня, Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко під час селекторної наради з питань освіти.

   У нараді взяли участь заступник голови ОДА Ярослав Лагута та начальник управління освіти і науки ОДА Лариса Шевчук.

   «Саме на прикладі освіти ми показуємо найбільшу співпрацю, у якій поєднується реформа української школи, яка опускається у територіальні громади, і змінюється якість надання освітніх послуг. Це важливо, бо освітня реформа іде поряд з інфраструктурними проектами у новому підході до розбудови нового освітнього простору, це і нове обладнання, шкільні автобуси, ремонт доріг до опорних шкіл. На сьогодні у нас є 504 опорні школи. Серед лідерів – Кіровоградська, Львівська, Житомирська, Київська та Чернігівська області», – зазначив Геннадій Зубко.

   За його словами, 27 опорних шкіл на Житомирщині функціонує у об’єднаних територіальних громадах, що є найвищим показником серед інших областей України.

   Загалом на сьогодні в області створено 41 опорну школу, до складу яких входить 65 філій. В опорних закладах Житомирщини навчається 16 743 учні, з них 2 623 довозяться 44 шкільними автобусами. 

opor shkola 2

Джерело: Житомирська ОДА

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework