Регіональне замовлення: На Житомирщині попередньо готуватимуть понад 3,5 тисяч робітничих кадрів

    Про це повідомляє управління освіти та науки облдержадміністрації.

 

   «У 2017 році я, як голова адміністрації, сказав, що не буду підписувати регіональне замовлення, у якому не врахована потреба у робітничих кадрах. Наприклад, є галузь будівництва або дорожнього будівництва, а отже маємо забезпечити відповідну кількість фахівців для такої роботи. Ми обов’язково будемо враховувати потребу ринку праці при формуванні регіонального замовлення. На мою думку, кожне ПТНЗ має мати групу будівельників, тому що ця професія зараз на вагу золота. Крім цього, я зараз чекаю від великих підприємств області на пропозиції, які професії їм найбільш потрібні і скільки їх треба», – сказав Ігор Гундич.

   Регіональне замовлення формують департамент агропромислового розвитку та економічної політики ОДА спільно з управлінням освіти і науки ОДА, службою зайнятості та підприємствами.

   У 2018 році подані пропозиції до проекту регіонального замовлення – 17 закладів, що фінансуються за рахунок обласного бюджету готуватимуть 2064 робітничих кадрів та 10 закладів, що фінансуються за рахунок бюджету міста Житомира – 1503 робітничих кадрів.

  Крім цього, створена Електронна он-лайн система подання заявок від підприємств Житомирської області на формування регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів. Підприємства можуть вказати потребу у робітничих кадрах ТУТ.

Джерело: Житомирська ОДА

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework