У Бердичеві горів занедбаний будинок, на місці якого, начебто, має з’явитися торговельний центр. ВІДЕО

  Пожежні, медики і чимало бажаючих зняти ефектне відео: у районі перехрестя вулиць Житомирської та Шкіряників, що у Бердичеві, палав дах одноповерхової хатини.

 

  Роботи вогнеборцям добряче підкинув вітер та руберойд: полум’я розросталося доволі потужними темпами. На старті вогонь гасили пожежний караул, МАЗ та Scania із ДПРЧ № 9, але довелося викликати допомогу – колег із 4-ї пожежної частини. З їхньою появою, як і спрогнозували самі вогнеборці, справа пішла дещо швидше, повідомляє trkvik.tv

  Із криками, мовляв, «Це вона у всьому винна!» до пожежних та представників ЗМІ підбігла мешканка одного з прилеглих будинків: виявляється, у кущах за тим, що відбувається, спостерігала жінка. Відповісти виразно, хто вона, звідки, і чи знає щось про причину виникнення вогню, незнайомка не спромоглася. Відмовилася вона і від допомоги працівників «швидкої». Хтось із тутешніх мешканців сказав, мовляв, її вони бачать тут вперше, зате частенько бачать одного чоловіка. Чим добряче спантеличили вогнеборців: могло таке статися, що у будинку перебували люди. Проте, зі слів самої жінки випливало, що так, був і чоловік, але зранку він вирушив на роботу.

  Тим часом, вогонь вдалося відчутно пригасити. Пригоду активно обговорювали очевидці: цікаво те, кажуть, що вони чули, мовляв, на місці саме цього будинку має з’явитися торговельний центр. За такою самою, непідтвердженою наразі, інформацією, незадовго до того, як полум’я охопило дах, біля будинку, начебто, зупинялася автівка, і всередину входив чоловік.

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework