Гольова феєрія в Житомирському районі

  6 травня, в неділю, відбулися матчі 2-го туру Чемпіонату Житомирського району з футболу сезону 2018 року. Вболівальникам, в першу чергу, він запам’ятається, своєю надзвичайною результативністю: в 13-ти матчах туру було забито 68 м’ячів ( в середньому, трохи більше п’яти голів за гру).

 

   У Вищій лізі, в центральному матчі туру, минулорічний чемпіон- ФК «Левків» приймав переможця Кубку Житомирського району 2017 року ФК «Дангард» з Тетерівки. Нещодавно, ці команди зустрічалися у матчі за Суперкубок, у якому команда з Левкова святкувала перемогу. Здобули «вікторію» левківські футболісти і цього разу. Хоча, першими рахунок у зустрічі відкрили саме «дангардівці»- відзначився Антон Булуй, але ще до перерви господарі поля, при шаленій підтримці своїх вболівальників, не тільки відігралися – гол на рахунку Епі Мішеля, а й вийшли вперед- влучний постріл вдався левківському форварду Юрію Ковалю.  Після перерви футболісти з Левкова ще двічі «засмутили» воротаря «Дангарда» Дмитра Ульченка: відзначився Сергій Литвиновський та ще одного разу Юрій Коваль.  А футболісти з Тетерівки, тільки в кінці матчу змогли  скоротити відставання у рахунку до двох м’ячів- гол на рахунку Дениса Яворського. 4:2- вольова перемога команди з Левкова!

  Інші результати 2-го туру Вищої ліги:

ФК «Танкіст»- ФК «Василівка»- 4:0

ФК «Екстрім»- ФК «Пак-Трейд»- 2:3

ФК «Олімпік»- ФК «Квара»- 1:0

ФК «Довжик»- ФК «Лука-Агро»- 0:2.

    У групі «А» Першої ліги продовжують вигравати ФК «Форестер плюс» з Іванівки та березівський «Лісник»: іванівські футболісти святкували премогу над ще однією командою з Березівки- ФК «Легіон»- з рахунком 4:1, а «лісники»- на один забитий м’яч більше «відвантажили»  глибочицькій «Чайці»- 5:1.

    Інші результати матчів 2-го туру в групі «А»:

ФК «Кодня» — ФК «Актив» — 3:3

ФК «Леви Крошу»- ФК «Хімік» — 4:1.

    У групі «Б» ФК «Станишівка» напрочуд легко виграла у садківської «Перемоги» з хокейним рахунком 10:3: сім голів у переможців забив Віталій Невмержицький. А «Енергія» з Гадзинки, завдяки єдиному голу Вадима Лозінського, мінімально здолала ФК «Сінгури»- 1:0.

Інші результати матчів 2-го туру в групі «Б»:

ФК «Зоря» — ФК «Дангард-2» — 4:5

ФК «Троянів»- ФК «Вереси» — 5:0

  Матчі 3-го туру Чемпіонату Житомирського району з футболу  відбудуться 13 травня 2018 року.

Ігор КОЗЕРАЦЬКИЙ 

виконавчий директор  Житомирської районної  федерації футболу

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework