Матір-зозуля із Житомирщини: Що змушувало жінку раз у раз кидати своїх дітей?

  Два тижні тому 6-місячну Софійку з Вінниччини кинула рідна мати. Тепер батько малятка, Олександр, змушений доглядати за дитиною самотужки. Чоловік досі не може повірити, що кохана після двох років щасливого сімейного життя потайки втекла з дому, забравши з собою всі гроші.

   Але маленька Софія — не єдина залишена Валентиною донька. Виявляється, раніше жінка покинула першу дитину і влаштувала особисте життя в сусідній області. Проект «Один за всіх» розшукав 26-річну матір двох дітей. Чому вона вирішила жити на дві сім’ї та як їй вдалося приховати це від обох чоловіків, Валентина розповіла в студії.

  Олександр, тато Софійки, який пережив підступну зраду з боку коханої, запевняє, що надалі більше ніколи не довірятиме жінкам. На зйомку обдурений чоловік приїхав разом зі своєю мамою, Людмилою. Як і син, вона прагне вивести Валентину на чисту воду.

  Люда стверджує, що запідозрила недобре з самого початку — тільки-но жінка переїхала до них жити. Вона неодноразово викривала невістку у брехні, а, крім того, її насторожувало, що Валя відмовлялася знайомити коханого чоловіка і його рідних із власними батьками. За словами Людмили, обраниця сина була ледачою і зовсім не допомагала їй по дому.

  Познайомилися вони з Сашком на сайті знайомств. При цьому чоловіка навіть не збентежила відсутність фотографії в анкеті. «Я людина, яка просто любить ризикувати…» — зізнався Олександр Дмитру Карпачову. Уже після першого побачення він запросив нову знайому додому. Але через три місяці поведінка Валентини почала здаватися чоловікові дивною. Наприклад, вона запевняла, що говорить по телефону з подругою, а зі слухавки Саша чув далеко не жіночий голос. Бентежило його і те, що анкету із сайту знайомств Валя не видалила і не погоджувалася укладати шлюб із ним навіть після народження дитини. Про те, що обраниця була заміжня, а Софійка — не єдина її донька, Олександр дізнався тільки після того, як подав в розшук на жінку.

  Виявилося, що зараз Валентина знову проживає зі своїм попереднім чоловіком, Сергієм. Він разом з мамою також прийшов до студії «Один за всіх» — аби забрати Софію. Поведінку дружини батько ще однієї дитини виправдовує: Сергій впевнений, що Олександр викрав Валю і насильно утримував поруч із собою.

  Ведучий докладніше розпитав Сергія про їхнє сімейне життя. Як не дивно, познайомилася з ним Валентина на тому ж сайті знайомств, що і в майбутньому з Олександром. І так само майже відразу переїхала жити до нього.

  Більше того, з’ясувалося, що і Сергій — не перший чоловік, від якого Валя народила дитину. Крім 3-річної Любочки і 6-місячної Софійки, у неї є ще дочка і син від різних батьків.

  Тож скільки всього дітей і чоловіків у Валентини? Що змушувало жінку щоразу діяти за однією і тією самою схемою? І яке шокуюче зізнання зробить героїня випуску? Дивіться відео:

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework