Допомоги потребує житомирянка Галина, якій необхідно замінити суглоб

    Про історію жінки розповів на своїй сторінці у Фейсбук Богдан Купчинський, голова дитячої громадської організації «Все робимо самі».

 

    "Незважаючи на святкові дні, все ж таки є у мене в друзях люди доброї волі, які вирішили допомогти Галині Вербицькій одужати.

   Ми спільно з вами зібрали 1340 гривень за один день, 9 травня, і це нас ще більше приближує до поставленої мети. Залишилось зібрати 29560 гривень для того, аби наступного тижня провести операцію по заміні суглобу.
   Звертаюсь до кожного, хто є у мене в друзях: ну можемо ж ми всі разом швиденько дозбирати необхідну суму і ощисливити людину житти повноцінним життям, а також дарувати свою турботу іншим. Прошу віх відгукнутись і допомогти.
   А за пожертви хочу подякувати: Артему Сачуку, Інні Груші, Ніні Собкович, Ліані Кареліній, Ірині Снігурівській, Марині Александровій, Студії ремонту Комфортний дім.
   Нехай у ваших оселях панує мир та спокій.
   Шановні друзі, благодійники, люди доброї волі!
   Через інтенсивну роботу дитячої громадської організації "Все робимо самі", яка проводить багато заходів в підтримку малозахищених верств населення, ми не помічаємо власних проблем та потреб.
   В нашій дитячій спільноті є член правління - Галина Вербицька, яка веде пошук спонсорів для допомоги дітям одягом, продуктами і це їй добре вдається, точніше вдавалось, поки вона не відчула пекельні болі у тазостегновому суглобі, який вже потрібно терміново замінювати.
  Ми всі бачили, як важко пересуватись Галині Володимирівні, але вона, як справжній боєць по життю не просила допомоги, а навпаки, просила більше нагружати її працею на користь потребуючих. Допрацювалась до того, що вже не може ходити.
   Лікарі поставили діагноз - Двобічний каксартроз 3-4 ступенів. І наполягають на швидкій заміні суглобу, інакше людина опинеться на інвалідному візку.
   Людина, яка все життя допомагала комусь, сама зараз потребує нашої з вами підтримки. Галина Володимирівна сама не в силах зібрати необхідну суму коштів на проведення операції, а державна програма вже давно не фінансується. За її мізерну пенсію у 1452 гривні, багато наробиш операцій. В Житомирській облдержадміністрації, в якій вона довго працювала, їй виділили допомоги аж 300 гривень, напевно треба радіти і цій сумі. Міська рада виділилила 1800 гривень, це вже більше ніж пенсія Галини. Завдяки добрим людям і деяким депутатам, які виділяли по 500, 1000, 2000, 4000 гривень, вдалось зібрати половину суми на операцію. Залишилось зібрати 29560 гривень. Часу обмаль, аби відновити повноцінне життя Гилини Володимирівни, яка в подальшому принесе ще масу користі потребуючим.
Звертаюсь до кожного, хто в мене в друзях, а вас 4100 чоловік. Навіть, якщо цей допис прочитає 1000 людей і перейметься, пожертвуючи хоча б 35 гривень, то ми швидко зможемо відправити члена правління дитячої громадської орагнізації "Все робимо самі" - Галину Вербицьку на операцію.
   Обіцяю кожному, хто зробить свій вклад у одужання Галини Вербицької, свою щиру молитву у ваших намірах.
   Віримо, що сьогодні ми зробимо щасливою людину, яка все своє життя присвятила допомозі іншим людям, при цьому нічого не чекаючи собі взамін.
  Я знаю, що у мене в друзях багато бізнесменів, депутатів, хороших людей, які можуть допомогти швидко відреагувати на проблему. Буду дуже вдячний за будь - яку допомогу у відновленні повноцінного життя нашої членкині - Галини Вербицької.
  Кошти можна перерахувати безпосередньо на картку Приватбанку на Ім'я Вербицька Галина Володимирівна - 5168 7573 1130 2337. Якщо Ви хочете перерахувати кошти з організації, або з компанії, то зголошуйтесь, я вишлю реквізити організації "Все робимо самі".
   Нехай милосердний Господь обдарує кожного необхідними благодаттями", - написав Богдан Купчинський у публікації.

32169521 1795899927123497 4026323315042811904 n

32215354 1795900147123475 5677437326356119552 n

 

Последнее изменение Пятница, 11/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework