Лише 2,5 тис. грн на місяць буде платити учасник АТО Віталій Грицун за власну 2-кімнатну квартиру

  Ігор Гундич вручив договір на молодіжний пільговий кредит на квартиру учаснику АТО

   Договір на пільговий молодіжний кредит під 0% вручив бійцю голова ОДА Ігор Гундич, - повідомляє прес-служба ОДА,

  «Такі програми підтримки молодих сімей, учасників АТО, сільських жителів – це реальний шанс людям отримати власне житло. Набагато приємніше платити 2-3 тисячі гривень на місяць за свій будинок чи квартиру, ніж віддавати їх за оренду. Бажаючих у нас дуже багато, тому намагатимемося, щоб з кожним роком якомога більше людей могли скористатися такими програмами підтримки», – зазначив Ігор Гундич.

  Пільговий молодіжний кредит під 0% на 2-кімнатну квартиру в новобудові житлового комплексу «Домашній» військовослужбовцю, учаснику АТО Віталію Грицуну наданий за рахунок коштів обласного бюджету у розмірі майже 600 тис. грн. Термін кредитування складає 24 роки.

  «Я дуже вдячний за підтримку молодіжного кредитування, тому що молодій сім’ї дуже важко назбирати стільки коштів. Ми з сином зараз живемо у батьків, і раді, що нарешті матимемо своє житло. І це дуже вигідно, адже на місяць платитимемо лише близько 2,5 тис. грн», – розповів Віталій Грицун.

  У рамках обласної комплексної програми «Молодь і родина Житомирщини» на 2018 рік на молодіжне пільгове кредитування з обласного бюджету заплановано 1065,30 тис. грн.

  З умовами пільгового молодіжного кредитування можна ознайомитися ТУТ.

  За інформацією звертайтеся у Житомирське регіональне управління Держмолодьжитла за адресою м. Житомир, вул. Леха Качинського, 12а, або за тел. (0412) 42-25-12.

 

Последнее изменение Воскресенье, 13/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework