У Новоград-Волинському районі чоловік напав на жінку та намагався її зґвалтувати

  12 травня 2018 року близько 14.20 год. до чергової частини Новоград-Волинського ВП із заявою звернулася громадянка, мешканка вул. Лесі Українки 29 села Теснівка Новоград-Волинського району про те, що наглядно знайомий їй чоловік намагався вступити із нею в статеві зносини.

   На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група поліції, - повідомляє 04141.com.ua.

  В ході перевірки було встановлено, що 12.05.2018 року близько 02.00 год громадянин перебуваючи на вул. Лесі Українки, бііля будинку №28, села Теснівка, Новоград-Волинського району накинувся на громадянку із застосуванням фізичного насильства та намагався вступити у статеві зносини проти волі останньої, однак не довів свій злочинний умисел до кінця з причин, що не залежали від його волі.

  Працівниками поліції було встановлено, що нападником є 31 річний уродженець села Теснівка, Новоград-Волинського району курсант 1-го курсу Національної академії сухопутних військ імені П.Сагайдачного, проживаючий у місті Львів.

  Наразі розпочате кримінальне провадження. Попередня кваліфікація події - ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин) ч.1 ст.152 (Зґвалтування) КК України.

 

Последнее изменение Воскресенье, 13/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework