Житомирянка пропонує створити у місті інтерактивний музей популярної науки і техніки

  Таку ініціативу Катерина Листван висловила у петиції до Житомирської міської ради.

 

  Розмістити такий музей авторка пропонує в будівлі старого трамвайного ДЕПО, що на Новому бульварі, біля наукової бібліотеки.

  «Інтерактивні музеї науки і техніки дуже популярні у всьому цивілізованому світі, найближчий приклад – київський Експериментаніум. Це місця, в яких поєднуються три основні складові:

  - Інтерактивні експонати, котрі наочно демонструють основні явища механіки, оптики, електрики, акустики, хімічні реакції та багато іншого. Всі вони доступні для взаємодії і дозволяють «відчути на дотик» всі ті закономірності, котрі зазвичай знайомі нам лише в теорії.

  - Постійні та тимчасові експозиції, котрі розповідають про історію і сучасність наукових відкриттів та технічних розробок.

  - Майданчик для проведення різноманітних науково-популярних заходів - цікавих лекцій, наукових шоу, квестів і т.д. – для дітей різного віку та дорослих.

  Думаю, Житомиру дуже потрібне таке місце! Пропоноване розташування – будівля старого трамвайного депо, що на Новому бульварі, біля наукової бібліотеки. Частину експонатів можна розмістити і на самому Бульварі», - йдеться у повідомлені.

 

 

Последнее изменение Понедельник, 14/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework