Провокація, активісти, суперечки: Всеукраїнська акція «Ні! Виборам за законом Януковича у Житомирі». ФОТО

  Всеукраїнська акція “Ні! Виборам за законом Януковича у Житомирі” відбулася сьогодні, 15 травня, з 9:00 до 10:00, на Майдані імені С.П. Корольова.

   Цей захід відбувався на підтримку виборчої реформи. У акції взяли участь представники громадських організацій та політичних партій Житомирської області. А організатором заходу в Житомирі став ГО “Центр UA” у Житомирській області. Зауважимо, що подібні акції сьогодні, в це же самий час, з 9:00 до 10:00, відбулися в різних куточках України, за винятком непідконтрольних територій нашої держави (де нині ведуться військові дії, і які наразі не є українськими землями). Кожен охочий, представники всіх громадських організацій, політичних сил, небайдужих житомирян, які були присутні на акції, мали змогу висловитися.

  Вимога в учасників одна — скасувати виборчий закон Януковича та ухвалити Виборчий кодекс, що передбачає проведення парламентських виборів за пропорційною системою з відкритими регіональними списками.

  «Виборча реформа — запорука якісного оновлення політичної еліти в Україні, важлива частина Коаліційної Угоди, міжнародне зобов’язання України та передвиборча обіцянка Президента Петра Порошенко», — переконані організатори та координатори акції.

   Не обійшлося на заході і без провокацій. Знайшлися активісти, які захотіли висловити свою точку зору, підбурюючи та вносячи на заході хаос. Дехто навіть намагався вихопити гучномовець з рук учасників акції, доходило навіть до того, що люди знаходилися буквально на межі від того, щоб не дійти до бійки та рукоприкладства. Подробиці згодом у наступних матеріалах. 

 DSC 1

 DSC 3

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework