У Житомирі відбулося урочисте відкриття військово-патріотичної гри «Джура – Десантник – Нащадки козацької слави»

  У Житомирі на стройовому плацу  відбулося урочисте відкриття Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура – Десантник – Нащадки козацької слави».

 

  До військово-патріотичного заходу залучається більше сотні юнаків та дівчат майже з усіх областей України. Різні етапи військово-патріотичної гри проходитимуть на територіях Навчального центру ДШВ та Житомирського військового інституті імені С.П. Корольова.

  Розпочалися урочисті заходи із вшанування пам’яті загиблих воїнів на Сході країни із хвилини мовчання. Після цього відбувся мітинг, участь в якому взяли керівний склад командування Десантно-штурмових військ та керівництво обласної ради.

  Виконуючий обов’язки заступника командувача ДШВ з морально-психологічного забезпечення полковник Олександр Пухальський відзначив, що вже стало традицією, що саме в Житомирі проводяться різні військово-патріотичні заходи за участі команд з усієї країни.

  – Десантно-штурмові війська ніколи не стояли осторонь від патріотичного виховання молоді, завжди надавали та надаватимуть допомогу в організації подібних заходів. Я переконаний, що більшість із Вас в подальшому виявить бажання проходити військову службу за контрактом в лавах ДШВ, дехто закінчить вищий військовий навчальний заклад та отримає офіцерське звання, – сказав полковник Олександр Пухальський.

  Після проходження урочистим маршем, підліткам провели екскурсію, під час якої розповіли про бойовий шлях та будні десантної бригади.

  Протягом кількох днів, на юнаків та дівчат чекає цікава програма, де вони змагатимуться під час подолання смуги перешкод, навчатимуться азам тактичної підготовки, тактичної медицини та практично виконають стрільби з автоматів Калашникова.

Прес-служба командування ДШВ ЗС України

 

Последнее изменение Вторник, 15/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework