Поліція затримала автомобіль з краденим лісом депутата Олевської ОТГ

  Під час пленарного засідання Олевської міської ради правоохоронці зупинили машину з краденою деревиною місцевого депутата який позиціонував себе як «борець з корупцією».

 

  11 травня поблизу села Сущани працівники поліції зупинили вантажівку «ЗІЛ-131» вщент заповнену лісом-кругляком без відповідних документів.

  Про це повідомляє olevsk.com.ua.

  Водій пояснив, що деревину соснової породи завантажив неподалік лісового урочища та мав намір доправити до Олевська на територію ТОВ «Меркурій» який належить родині депутата Олевської ОТГ Анатолія Повара.

  З огляду на суттєві ознаки незаконної діяльності, транспортний засіб з вантажем було затримано та поміщено на спецмайданчик Олевського відділення поліції.

  Цього ж дня, в залі засідань Олевської міської ради, відбувалася чергова сесія на якій був присутній Анатолій Повар. Однак, отримавши звістку про затримання спецтехніки з краденою деревиною, він терміново покинув засідання ради. Не виключено, що депутат поспіхом намагався вирішити проблему. Тому редакція Олевського інформаційного уважно стежитиме за процесом розслідування даної справи.

  В свою чергу інші депутати Олевської міськради оборюються, мовляв, ще місяць тому вищевказаний депутат Повар разом з представниками кримінальних кіл безпідставно звинувачував інших колег в незаконній вирізці лісу, а вже сьогодні особисто став організатором зухвалого злочину.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework