Бійці КОРДу на Житомирщині затримали банду грабіжників із титулованих і професійних спортсменів. ВІДЕО

  Поліція вважає, що до складу банди входить більше людей і намагається їх розшукати.   

 

  Вибивали вікна в авто і витягували зловмисників. Спецпризначенці Житомирщини впіймали банду грабіжників, серед яких є спортсмени і навіть призер міжнародних змагань боїв без правил, йдеться в ТСН.

  Крадіїв заскочили одразу після пограбування будинку. Звідти ті винесли ювелірних прикрас та монет на понад мільйон гривень.

  Затримали п'ятьох осіб. Жителі Вінниччини віком від 25 до 47 років.  

  За інформацією поліції, члени угруповання діяли на території Київщини, Житомирщини та Вінниччини. Банда мала квадрокоптер для обстеження місцевості, рації та спецодяг правоохоронців.

  Поліція вважає, що до складу банди входить більше людей і намагається їх розшукати.   

  «Як правило  ця група готувалася і  дуже чітко і заздалегідь обирала офіси, будинки, на які  буде вчинено  розбійний  напад.  До складу цієї групи входили як колишні  так і нині діючі спорстмени, які професійно виступали у змаганнях, зокрема є  спортсмен, який  відомий у боях без правил і має міжнародні  титули», - розповіла  керівник відділу комунікацій ГУ НП у Житомирській області Алла Ващенко.

  Поліцейські також провели з десяток обшуків на Вінниччині та у м. Києві за місцями проживання  членів злочинного угруповання і вилучили низку речей, які свідчать про причетність чоловіків до злочинної діяльності.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework