В окремому аеромобільному більйоні ДШВ завершилися навчальні збори резервістів оперативного резерву першої черги

  На Житомирщині в окремому аеромобільному більйоні Десантно-штурмових військ ЗС України відбулися урочистості з нагоди завершення зборів з оперативним резервом першої черги.

   Протягом місяця, більше трьох сотень резервістів підвищували практичні навички з основних предметів підготовки, володінні бойовою технікою та озброєнням, виконували стрибки з парашутом.

  Фінальним іспитом для особового складу стали батальйонні тактичні навчання з бойовою стрільбою та десантуванням, рівень яких високо оцінив командувач ДШВ ЗС України генерал-лейтенант Михайло Забродський.

  Розпочалися урочистості із шикування особового складу, виконанням Державного гімну та вшанування пам’яті загиблих воїнів славетного десантного підрозділу.
Підбиваючи підсумки зборів, командир окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України полковник Євген Мойсюк виразив особовому складу теплі слова вдячності.

  – Проведений дуже величезний обсяг роботи, починаючи від переміщення на полігон та облаштування базового табору, так і заходів бойового злагодження, проведення ротних та батальйонних тактичних навчань. Над цим плідно працювали всі категорії військовослужбовців. І я впевнений, що в разі потреби – цей колектив буде зданий виконати найскладніші бойові завдання, – відзначив полковник Євген Мойсюк.

  Кращих резервістів було нагороджено відзнаками начальника Генерального штабу — Головнокомандувача Збройних Сил України, цінними подарунками, грамотами та подяками.

  До речі, після проведення навчальних зборів чимало резервістів вирішили укласти контракт зі Збройними Силами України для проходження військової служби в лавах ДШВ.

  – В цьому батальйоні я служив по мобілізації, воював в районі Зайцевого, Водяного, Опитного та Авдіївської промзони. В мене семеро дітей: старшому сину – двадцять, він також служить у ДШВ, а молодшому –нещодавно виповнилося три роки. На збори до рідного батальйону прийшов добровільно, зустрів багато старих друзів, бойових товаришів. Буду підписувати контракт, адже війна ще не закінчена, – сказав старший сержант Олексій Скулинець.

n 1805183 1

n 1805183 1

Прес-служба командування ДШВ ЗС України

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework