Відомі екстрасенси країни виганяли на Малинщині нечисту силу

  Днями у місті й районі працювала знімальна група телеканалу «СТБ» та учасники телепередачі «Слідство ведуть екстрасенси».

   Люди говорять, журналістів та екстрасенсів покликала жителька Нових Вороб’їв, чоловік якої нещодавно покінчив життя самогубством, накинувши петлю на шию. Жінка ніяк не збагне, чому сталася біда, адже у їхній родині усе було добре, будувалися плани на майбутнє. Сельчани також стверджують, у смерті чоловіка є якась містика. До того ж за останніх півроку в районі пішло з життя чимало молодих людей. Зокрема, у Старих Вороб’ях при загадкових обставинах повісилася жінка, залишивши сиротою малолітню донечку, - пише mn.zt.ua.

  Екстрасенси спочатку відправилися у Нові Вороб’ї. Сельчани, котрі спостерігали за їхньою роботою, подейкують: біля будинку, де повісився молодик, батько трьох дітей, учасниця проекту циганка Рубіна Цибульська та її колеги знайшли пісок і лом, принесені з кладовища. Ця знахідка, пояснила жінка, своєю чорною енергетикою притягнула смерть в оселю. Проте не тільки це підштовхнуло господаря будинку до фатального кроку. Самогубство чоловіка дивним чином, запевнила екстрасенс, пов’язане із трагедією, яка сталася в селі дванадцять років тому, коли компанія із чотирьох молодиків жорстоко познущалася над жінкою. Її зґвалтували, потім забили до смерті. Відтак бідолаха й досі не може знайти спокою на тому світі й жадає помсти.

  Завершуючи день у Нових Вороб’ях, екстрасенси подалися на сільське кладовище до могили самогубці. Там Рубіна Цибульська до опівночі проводила ритуал, який, за її словами, має розірвати ланцюжок смертей.

  Уже наступного дня знімальна група «СТБ» та екстрасенси приїхали виганяти нечисту силу з Малина. Бо й тут, пояснили, — чимало горя й сліз. Містяни, котрі слідкували за роботою Рубіни Цибульської, розповіли, під час зйомок не раз звучала думка, буцімто над містом утворилася чорна діра, яка затягує людей. Щось сильне й ненаситне поглинуло й життя 17-річної дівчини, яку жорстоко побили друзі й залишили помирати на пустирі. Екстрасенси, проводячи розслідування, побачили чимало страшних епізодів із того випадку і навіть поспілкувалися із духом померлої.

  Також вони спробували розібратися із загадковою смертю малинчанина, якого знайшли рік тому у «калюжі», з прив’язаним до ніг каменем. Тоді ходили чутки, буцімто чоловікові помстилися за чималий борг, який він накопичив, граючи в азартні ігри.

  Опісля учасники програми «Слідство ведуть екстрасенси» продовжили роботу у Гранітному, біля залізничного мосту. Це місце, стверджували, теж притягує смерть. До Рубіни Цибульської навіть прийшло видіння з останніх хвилин життя молодого чоловіка, який п’ять років тому повісився під мостом.

  - На Малинщині живуть дуже грішні люди, — зробили висновок учасники проекту «Слідство ведуть екстрасенси». — У них забагато злості, ненависті, заздрості та жорстокості. Це і є найкращою поживою для чорного порталу, який відкрився над містом та районом, тому в людей нині стільки горя і страждань. Треба жити з Богом у душі та з чистими, як сльоза, помислами, аби не «годувати» чорну діру негативною енергетикою. Тоді всім житиметься набагато краще, порадили насамкінець екстрасенси малинчанам.

 

Последнее изменение Суббота, 19/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework