Яким у Житомирі буде «Велодень-2018»?

   Наприкінці травня, 27 числа, у Житомирі відбудеться «Велодень-2018».

 

   Відповідне рішення прийняли цієї середи, 16 травня, на засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради. «Велодень-2018» проводиться з метою популяризації  здорового способу життя, залучення мешканців міста до участі у масових фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходах.

   Організацію спортивного заходу доручено управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно з підвідомчими установами та громадською організацією «ВелоЖитомир». Цьогорічний запланований маршрут велосипедистів: вул. Михайлівська – вул. Київська -  майдан Привокзальний – вул. Вокзальна – вул. Шевченка – вул. В.Бердичівська – вул. Михайлівська. 

   Нагадаємо, у минулому році на «Велодень» більше двох тисяч велосипедистів проїхали більше 10 кілометрів вулицями Житомира. У «Велодень 2017» також взяли участь Віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко та Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Читайте також: Олександр Папірний: «Ми закликаємо житомирян не використовувати сьогодні авто, а скористатися екологічним транспортом!»

Читайте також: «Велодень» у Житомирі. ФОТОРЕПОРТАЖ

Джерело: Житомирська міська рада

 

 

Последнее изменение Суббота, 19/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework