На Житомирщині білий лебідь одержав нову «прописку»

     Цікавою, а для багатьох і повчальною інформацією поділився керівник Бердичівської ветеринарної клініки «Айболит», депутат обласної ради Сергій Орлюк.

 

   «На своїй сторінці у «Фейсбуці» Сергій Валерійович розповів, що годинами може насолоджуватися красою та грацією лебедів, які пливуть по воді. Для нього вони є особливими птахами. Не випадково в давнину українці вважали лебедя символом вірності та любові до рідної землі…», — йдеться у повідомленні «Житомирщини».

   За словами Сергія Орлюка, місяць тому небайдужі бердичівляни привезли до нього в клініку пораненого лебедя, який зовсім не міг ходити. Там його вилікували, поставили на ноги. Нарешті настав час відпустити його на волю. Цю приємну місію Сергій Орлюк виконав разом зі слухачами Бердичівської фотошколи.

   Спочатку планували випустити лебедя на ставку по вулиці Червоній, але виявилося, що там уже мешкає лебедина пара, яка дала добрячого прочухана їхньому підопічному. Довелося його забрати звідти (пішов до рук надзвичайно легко, немов раніше жив з людьми). Вирішили відвезти лебедя на ста вок, який знаходиться у парку «Шкіряник». Активісти сподіваються, що там птаху буде добре.

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework