ЖДТУ стає на крок ближче до появи нового корпусу, будівництво якого почалося ще 15 років тому. ФОТО

   Про це на своїй сторінці к Фейсбук повідомив ректор Житомирського державного технологічного університету Віктор Євдокимов.

 

  «У 2003 році університет розпочав будівництво ще одного корпусу, але, на жаль, за відсутності фінансування у 2008 році будівництво зупинилося! Протягом 10 років не проводилося жодних будівельних робіт і всі втратили надію на завершення будівництва! Але наприкінці 2017 року було здійснено коригування проекту, проведено експертизу, і ми почали будівельні роботи! За цей період було добудовано 4 поверх корпусу, здійснено перекриття, добудовано технічний поверх та облаштовано покрівлю корпусу! Кожного дня ми стаємо на крок ближче до своєї мрії, і я переконаний, що найближчим часом відбудеться відкриття сучасного навчально-лабораторного корпусу, який так потрібний університету! Дякую усім, хто допомагає і підтримує!!!

ЖДТУ 1

ЖДТУ 2

ЖДТУ 2

ЖДТУ 2

ЖДТУ 2

    До цього допису Віктор Євдокимов додав ще й світлини. На них можна побачити, який вигляд має недобудований корпус нині, і яким він буде після завершення усіх робіт. Залишається лише побажати, щоб ця мрія ректора ЖДТУ дійсно здійснилася і новий корпус в найближчому майбутньому нарешті запрацює, а ми будемо присутні на його урочистому відкритті. З часом побачимо, якою буде подальша доля цього об'єкту і наскільки швидко його відкриють.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework