Житомирські реалії: гральний автомат, замаскований під термінал оплати, стоїть в «Дитячому світі». ФОТО

   Здавалося б, як таке може бути, як можна додуматися в «Дитячому світі» розмістити гральний автомат, або ж навіть в супермаркетах чи магазинах?Але ж ні, у нас можливо й таке.

   На своїй сторінці у Фейсбук користувач Валерій Герасим'юк опублікував світлини та розповів, що в одній з крамниць міста Житомира, а саме в «Дитячому світі», по вулиці Івана Кочерги, поряд з усім товаром, з продуктами, одразу між двома морозильними камерами з морозивом стоїть гральний автомат.

  «КТО хочет поиграть??! Приезжайте в ЖИТОМИР — у нас в общественных местах, на пример  магазинах, даже детских, стоят вопреки законам игральные автоматы, замаскированные под терминалы оплаты! Мне даже жаловалась пенсионерка, что проиграла пенсию и хочет разбить автомат! Интересно, что будет, если она его разобьет??!

Dity 1

   Інші користувачі не лишилися байдужими до цієї теми і активно почали коментувати цей допис про гральний автомат у «Дитячому світі». Ось, що пишуть люди в своїх коментарях:

 Дима Армик: «Если разбить автомат — это хулиганство с повреждением имущества, но после этого будет разбирательство относительно правомерности установки этих автоматов. т е., что бы восторжествовал закон — его нужно нарушить. Это не метод. Проще написать петицию, подписи соберёт 100%. Кто зарегистрирован на местном сайте петиций?».

  Konstantin  Chirik: «Кто-то очень "хитрожопый" поставил эти автоматы и ему местные чиновники разрешили, несмотря на запрещение такой деятельности. Тут явно крупной взяткой попахивает и то, что к судебной ответственности (с возмещением ущерба бабушкам, проигравшим свою пенсию) привлекут и чиновников, и тех, кто это устроил.

  Anastasiya  Andriyenko: «Такі гральні автомати можуть бути тільки за містом. Ситуація, яка склалася в Житомирі, просто жахлива. Гральні заклади в буквальному сенсі слова один на одному. Отак і росте число пограбувань, скалічених горем матерів та жінок, наркоманів та безробітних...».

Dity 2

Dity 2

Dity 2

Dity 2

Dity 2

Dity 2

Dity 2

   Це лише декілька з коментарів. Далі — більше. Житомиряни написали, що й в інших закладах, мається на увазі в подібних закладах, на кшталт магазинів та супермаркетів, також є гральні автомати. Наприклад, на Крошні. Ось така сумна та невтішна картина вимальовується. Наразі невідомо, як далі розвиватимуться події навколо цієї теми, і чи після такої «слави» в мережі Фейсбук, а в подальшому і місцевих ЗМІ, як можна припустити, хтось буде покараний за таку діяльність і за те, що допустив та дозволив, щоб ось так просто серед білого дня можна було зайти в супермаркет чи звичайнісінький магазин, а тим більше дитячу крамничку, і скористатися гральним автоматом.

   Ми не будемо вкотре наголошувати на шкідливості подібних інцидентів і на тому, що вони стимулюють, провокують людей, збільшують імовірність того, що гравці спокусяться і будуть біля цих автоматів спускати останні кошти, а також згадувати про те, яке горе в родини, а також шкоду для людей, які в подальшому стають залежними, перетворюються в ігроманів. Ми ж просто хочемо привернути увагу до наявної проблеми, висвітлюємо та не замовчуємо її. І, насамкінець, хочеться вірити, що восторжествує справедливість: в справу втрутяться компетентні органи, особливо поліція та прокуратура, які й розбиратимуться в правомірності дій людей, які допускають, в громадських закладах стояли гральні автомати і цей злощасний бізнес в Житомирі процвітав, а також, що люди нестимуть відповідальність за свої неправомірні, незаконні дії та вчинки і винні будуть покарані.

Dity 2

Dity 2

Dity 2

 

      

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework