На Житомирщині студентів та молодих журналістів познайомили з армійським життям. ФОТО

  Вдруге на Житомирщині пройшов медіа-тренінг з військової журналістики у польових умовах.

   Метою проведення тренінгу було  ознайомлення, студентів що навчаються за спеціальністю журналістика та молодих журналістів з армійським життям, набуття знань та навичок необхідних для них під час перебування в екстремальних умовах.

  Співорганізаторами медіа-тренінгу були Житомирський військовий інститут імені С.П. Корольова та Житомирський державний університет імені Івана Франка за підтримки Житомирської державної обласної адміністрації, Національної спілки журналістів України, керівництва десантно-штурмових військ ЗБУ та головного управління Міністерства внутрішніх справ у Житомирській області.

n 2105182 1

  Участь у медіа-тренінгу взяли студенти Житомирський державний університет імені Івані Франка та інших вищих навчальних закладів України. Протягом чотирьох днів вони перебували у військових умовах побуту та проживали в польових умовах. По завершенню кожного дня студенти повинні були здавати письмові матеріали про перебування на території військової частини. Також, до студентів приходили лектори та тренера які ознайомлювали студентів із специфікою роботи в екстремальних ситуаціях, розповідали як навчитися контролювати свої емоції, як поводитись під час викрадення та перебування в заручниках, та про співпрацю із прес-службами. Майбутні журналісти ставили велику кількість питань до кожного лектора, це свідчить про зацікавленість студентів в тих темах які були підняті на обговорення.

n 2105182 2

  Проводились також і практичні заняття на яких студенти вчились як правильно поводити себе із зброєю, вміння правильно та швидко надати невідкладну медичну допомогу, обережне пересування у замінованій місцевості, специфікою радіостанцій та правильне спускання і лазіння по канату. 

  Також студентів ознайомили з роботою броне транспортера, їм навіть надали можливість проїхати в середині техніки. Після повної програми виконання тренінгу та опанування нових навичок студентам були вручені  сертифікати про участь у «Медіа-тренінгу з військової журналістики».

n 2105182 3

Лідія Жуковець

 

Последнее изменение Понедельник, 21/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework