Вже майже місяць комунальники не можуть зробити люк, через який житомирянка зламала ногу. ФОТО

   Наприкінці минулого місця прикрий інцидент трапився з житомирянкою Оленою Сапітон — вона, зламала ногу, спіткнувшись на побитому люці, поблизу Ботанічного саду. Кришка люка була перекошена та іржава, довкола брилами валявся потрісканий бетон.

 

   Відтоді 29-річна житомирянка Олена не може завести дитину в садочок, піти з малюками до поліклініки та в магазин. Навіть пограти з дітьми для неї проблема. Нині ми згадуємо про цю історію, яка облетіла і соціальні мережі, і житомирські ЗМІ, оскільки бачимо, що тема дійсно актуальна. Вже майже місяць минув, а з горезвісним люком так нічого й не зробили. Більше того, там нині навіть немає накриття, лише гілка каштану. Ось що сьогодні написала Олена на сторінці в мережі Фейсбук:

   Молодша донька Олени, котру вона тримала в той момент на руках, не травмувалася, проте не на жарт перелякалася.

Lyk 2

 Слів бракує! Злість! Одні не пристойні слова в голові моїй!!!! Ось сьогоднішнє фото горе-люка, через який я зламала ногу! Тепер люка там немає зовсім!він зовсім! Там гілочка каштану в середині! Це нормально? Де влада? Де комунальники? Шановні ! Обіцянки цяцянки?! Де" Укртелеком"? Де дорога!? Де люк!? Ви сидите по тим кабінетам і штани протираєте! Нафіг ви кому потрібні! Я вже 4 тижні в гіпсу, і анічогісінько не зробилось! Мій стан незадовільний, з'явився набряк. Я місяць не можу нормально нічого робити: я не можу водити старшу доньку до садочка, в якої 25 числа випуск, я не можу нормально прибрати в дома, я не можу нормально помитися, я не можу вийти в парк показати свята і виставки, або хоч щось дітям, я не можу вийти на прогулянку з візком з молодшою донькою, я не можу вийти в магазин... Проживіть хоч пару днів, як я!...Ой, шановна владо, мої нерви вичерпані! Це межа! І так, до якого юриста я маю звернутися з цих питань:

  1) дорога і люк!;

  2) компенсація мені, як потерпілій.

   #безпредел #горевлада #дороги @ Zhytomyr».

   Окрім того, сьогодні ж, цю тему порушив, теж на своїй сторінці у Фейсбук, депутат Богунської районної ради Микола Череднік, написавши у публікації:

  «Отримав сьогодні відповідь щодо травмування людини через незадовільний стан оглядового колодязя». Станом на сьогодні навіть кришка люку відсутня (фото сьогоднішнє)... Скільки ще людей мають травмуватися, щоб відповідальні особи/організації/установи почали виконувати свої обов'язки?».

 

   Питання вкрай важливе та змушує багато над чим задуматися. Що ж відповіли на звернення Миколи Чередніка в Житомирській міскій раді?  А ось що: «Враховуючи звернення депутата Богунської районної ради Чередніка М. В. з питання травмування через незадовільний стан оглядового колодязя по вулиці Корольова, в районі Ботанічного саду, прошу Житомирську філію ПАТ "Укртелеком" вжити заходи щодо приведення вказаного оглядового колодязя в належний технічний стан та про вжиті заходи інформувати депутата». Зауважимо, що відповідь була з підписом заступника Житомирського міського голови Сергія Кондратюка.

  Отож, маємо, те, що маємо. Наразі люк до ладу ще приведеною Він і досі в жахливому стані. Але прикро найбільше за те, що це лише один з випадків, яких, на жаль, вистачає в нашому місті. Через недбальство комунальників люди травмуються, і нерідко. Факт залишається фактом. Просто цікаво, коли вже нарешті на такі історії, на такі факти, на такі інциденти звертатимуть увагу самі комунальники, відповідні установи, владні структури до проблем людей, які виникають у людей через недбальство всіх тих вищевказаних органів та інстанцій. Скільки ще людей має постраждати, аби відповідні установи, інстанції та структури почали діяти!      

Lyk 2

Lyk 2

Lyk 2

Lyk 2

Lyk 2

Lyk 2

Lyk 2

Lyk 2

Lyk 2

 Lyk 1

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework