Активісти вимагають відставки керівника САД в Житомирський області. ФОТО

   Майже два десятки активістів у Житомирі вийшли на вулиці міста, взявши з собою шини та плакати. Що ж саме сталося? Чому пікетують люди?

 

   Спершу зауважимо, що місце для своєї акції люди обрали невипадково — зібралися вони біля адміністративного приміщення Служби автомобільних доріг у Житомирській області, що на вулиці Покровській. Місце символічне і невипадкове, оскільки ті, хто вийшли на акцію, вимагають якісних доріг та відставки очільника Служби автомобільних доріг у Житомирській області — Геннадія Савченка. Це лише кілька з вимог.

   Ось, що написав на своїй сторінці у Фейсбук громадський діяч Олексій Проноза:     

   Сьогодні активні громадяни Житомира провели акцію протесту: СКАЖИ „НІ!” ДОРОЖНІМ ЗЛОДІЯМ!!!", що пройшла біля будівлі СЛУЖБИ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ.

   Причиною акції є те, що громада області незадоволена станом автошляхів.

   Вимоги людей:

  1. Звільнити за незадовільні результати роботи із займаної посади Начальника Служби Автомобільних Доріг в Житомирській області Савченко Геннадія Васильовича.
  2. Ініціювати створення робочої групи із залученням представників правоохоронних органів для розслідування діяльності керівництва Служби Автомобільних Доріг в Житомирській області за 2016-2018 роки.
  3. Створення системи пунктів мобільного вагового контролю, щоб зберегти наші обласні автошляхи від перевантажених транспортних засобів, які знищують дорожнє покриття.

    Зауважимо, що в заявці на проведення акції протесту, датованій 22 травня: її подавала громадська організація «Поліський щит», орієнтовна кількість учасників – 200 осіб, час проведення – з 10:00 до 13:00. Близько 11:00 учасники акції перекривали рух по вулиці Покровській, але пропускали авто з дітьми та громадський транспорт.  

   За словами активістів, акція протесту викликана, в першу чергу незадовільним станом доріг. Вимоги пікетувальників: звільнення нинішнього начальника Служби автодоріг в Житомирській області, аудит підприємства за останні 5 років та відкритий конкурс на обрання нового керівника. Приблизно о 10:50 учасники акції перекрили рух по вулиці Покровській, але пропускають автівки з дітьми та громадський транспорт.

Doroga 4

Doroga 5

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework