На Житомирщині прокуратура попередила витрату 700 тис грн бюджетних коштів під час тендерних закупівель

  Прокуратура Житомирської області продовжує вживати заходи представницького характеру з метою захисту інтересів держави під час проведення тендерних закупівель за бюджетні кошти.

  Бердичівською місцевою прокуратурою заявлено позов про визнання недійсним рішення міського комунального підприємства «Бердичівкомунсервіс» про визначення переможця відкритих торгів та договору щодо закупівлі за бюджетні кошти на загальну суму  понад 700 тис. грн.

  Під час розгляду позову у господарському суді Житомирської області зазначений договір сторонами розірвано.

  Відтак, прокурорами попереджено здійснення незаконних закупівель за бюджетні кошти на суму 700 тис грн.

  Як повідомлялося раніше, порушення Закону України «Про публічні закупівлі» під час проведення «Бердичівкомунсервісом» відкритих торгів на закупівлю газу для заправки автомобілів за бюджетні кошти місцева прокуратура виявила шляхом опрацювання системи публічних закупівель PROZORRO.

  Йдеться про те, що у зазначеному конкурсі взяли участь лише два учасники-підприємства, засновниками яких є одні й ті ж особи, до того ж, зареєстровані за однією адресою.

  Допущені Замовником порушення вимог законодавства спричинили необ’єктивну оцінку пропозицій учасників, що призвело до неправомірного вибору переможця торгів.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework