В Бердичеві підлітка затримали за підозрою у вбивстві пенсіонерки

  До Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 16 травня у райцентрі було вчинено вбивство 75-річної місцевої жительки. Також стало відомо, що до позбавлення життя пенсіонерки міг бути причетним 17-річний молодик, який проживав по-сусідству.

 

  Для перевірки отриманих відомостей на місце події виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП та Бердичівського відділу поліції. 

  – Обстановка усередині оселі пенсіонерки вказувала на те, що тут відбулися фатальні події. Тіло господині ми виявили замотаним у килим. У загиблої під час огляду зафіксовані декілька ножових поранень тулуба. Причину смерті з’ясовують судово-медичні експерти. Також було встановлено, що з оселі викрадено окремі речі, серед яких ювелірні вироби та комп’ютерна техніка, 
- повідомила начальник Бердичівського ВП ГУНП Ольга Зінченко. 

  З місця події поліцейські також вилучили низку речових доказів, що вказували на причетність конкретної особи до вчинення злочину. 17-річного сусіда загиблої оперативники кримінальної поліції розшукали та затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. За попередньою інформацією, на вчинення кримінального правопорушення парубка штовхнули боргові зобов’язання і гостра потреба грошей. 

  Усі причини та обставини жорстокого злочину нині з’ясовуються у рамках провадження, розпочатого за п.6 ч.2 ст. 115 (Умисне убивство з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України. Нині хлопцеві оголошено про підозру у вчиненні жорстокого злочину. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. 

  За чинним законодавством за позбавлення життя іншої людини молодику може загрожувати до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework