Житомирський депутат: Дивуюся я, як у перевізника 110 маршруту вистачає нервів по такий дорозі на вірну смерть свої автобуси посилати. ВІДЕО

    Ми не втомлюємося розповідати про реалії житомирських доріг. Вони — один з яскравих прикладів того, якими є й більшість українських шляхів.

 

   Містянам, мешканцям області вже набрид такий стан речей. Вони активно говорять про цю актуальну, важливу, проблему. Все частіше у мережі Фейсбук, та й різних соціальних мережах, люди все частіше публікують фото, створюють обурливі, гнівні дописи, додають відео, на яких видно жахливий, незадовільний стан багатьох шляхів, зокрема й житомирських.

   Цього разу у своїй мережі про дороги написав Роман Мусічук, депутат Житомирської районної ради, керівник ГО Керівник ГО «Захист прав споживачів громадського транспорту.     

  «Це вулиця Андріївська, яка веде аж до Сонячного. Напевне геніальний зам по транспорту (ред. мається на увазі Дмитро Ткачук, заступник Житомирського міського голови з питань транспорту) теж чекає, щоб Сонячне увійшло до Житомира, напевне теж туди повезуть автобуси нові показувати, що вони можуть, і напевне, теж казатимуть громаді, що увійдете до Житомира — ми вам світло дамо, школи побудуємо і дороги зробимо, хоча останнє в місті вони робить не спішать.

  P.S. дивуюся я, як у перевізника 110 маршруту вистачає нервів по такий дорозі на вірну смерть свої автобуси посилати. Має сталеві нерви, як і його водії, адже по такій дорозі без матюків і згадки матерів керманичів нашої Житомирщини не проїдеш. Пишаємося вами, патріоти у вишиванках!

Читайте також: Житомиряни: Асфальт зійшов разом зі снігом та весняними дощами біля ЦМЛ №1. ФОТО

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework