У Малині прокуратура із правоохоронцями припинила «рецидив» нелегального грального бізнесу та знову вилучила 30 комп’ютерів

  Коростишівська місцева прокуратура спільно із органами правопорядку  принципово і послідовно протистоїть організації нелегального грального бізнесу, забороненого в Україні.

 

  Зокрема, у  п’ятницю, 19 травня 2018 року, місцевою прокуратурою спільно з працівниками Малинського відділення поліції вдруге проведено санкціонований обшук у нелегальному гральному закладі, розташованому у приміщенні  поруч із торгівельними закладами, що майже у центрі Малина.

  Під час обшуку знову виявлено та вилучено 30 одиниць комп’ютерної техніки, 3 відеокамери, металевий сейф, касовий апарат, мобільний телефон,  телевізор, інше обладнання, а також грошові кошти та документацію із записами про ведення нелегального бізнесу.

  Як уже повідомлялося,  минулого тижня, 11 травня 2018 року, у цьому ж гральному закладі також проведено санкціонований обшук, під час якого вилучено 27 одиниць комп’ютерної техніки та інше обладнання, на яке судом накладено арешт.

  Наразі, за погодженням із місцевою прокуратурою, до суду спрямовано друге клопотання про накладення арешту на майно, вилучене під час повторного обшуку.

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 203-2 КК України забезпечують місцеві органи поліції, місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.                

  Проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального правопорушення, за результатами яких буде прийнято кінцеве процесуальне рішення.

  Протидія незаконному гральному бізнесу триває.

 Прес-служба прокуратури Житомирської області

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework