У Житомирській області згоріла церква Московського патріархату

   21 травня о 01:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній будівлі Свято-Успенській Українській православній церкві Московського патріархату, що в с. Годиха Романівського району.

 

   Про це повідомляєють в У ДСНС України у Житомирській області.

   Місцевий мешканець не спав вночі та побачив у вікні церкві вогонь. За вказаною адресою було спрямовано черговий караул 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Також додатково на допомогу виїхали бійці частини спеціальної пожежної техніки з м. Житомир.

  На місці події з’ясувалося, що вогонь вже встиг охопити всю будівлю. Через високу температуру до прибуття оперативно-рятувального підрозділу селяни не могли самостійно вжити заходи по ліквідації загоряння.

   Силами рятувальників пожежу локалізовано в 02:10, ліквідовано о 05:20. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено будівлю. Проте рятувальники не допустили подальшого перекидання вогню на хвойний ліс, що розташований поруч. Загиблих та травмованих немає.

    Загалом на гасінні пожежі працювало 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Попередня причина займання – коротке замикання в електромережі. Наразі остаточні причини з’ясовують фахівці.

22926

У ДСНС України у Житомирській області

 

Последнее изменение Четверг, 24/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework