У Селянщині Черняхівського району відкрили капітально відремонтований садочок. ФОТО

   Нині в селах є такі садочки, яким би позаздрили й городяни. Комфортно, зручно, цікаво, смачно, яскраво, весело. Робота  вихователів та інших працівників – професійна. Усе це без перебільшення можна сказати про Селянщинський дошкільний навчальний заклад.

 

   «Цей садочок став таким тому, що взялися за нього всі разом. Селянщинський сільський голова Віта Матвійчук звернулася по допомогу в капітальному ремонті його приміщення до багатьох небайдужих. Тож 150 тисяч надійшло з державного бюджету за сприяння народного депутата України Павла Дзюблика», — повідомляє chernyakhiv.org.ua.

   По 100 тисяч гривень спонсорської допомоги прийшли від місцевих сільгосппідприємств   СФГ «Шателюк» та ФГ «Агроарам», 70 тисяч виділила Черняхівська районна рада за сприяння її голови Івана Бовсунівського, 45 і 13 тисяч гривень – відповідно депутати Житомирської обласної ради Григорій Сташенко та Наталія Рибак.

   Тож випуск-2018 відбувся вже у відремонтованому дитсадку. Семеро випускників закладу: двоє хлопчиків і п’ятеро дівчаток отримали подарунки від народного депутата України Павла Дзюблика та голови Черняхівської районної ради Івана Бовсунівського, привітання від батьків і всіх присутніх. Дітлахи продемонстрували свої таланти у чудовому дійстві, яке відбулося під керівництвом директора дитсадка Віти Кондрацької.

sadochok 1

sadochok 2

sadochok 3

sadochok 4

sadochok 5

sadochok 7

Джерело: chernyakhiv.org.ua

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework