Бердичівський дільничний творить дива

  З екранів телевізорів та навіть наживо більшість дітей та дорослих бачила, як ілюзіоністи, клоуни та фокусники вміло перетворюють одні речі на інші.

 

  Перед здивованими та захопленими очима глядачів поставали білосніжні голуби з клаптиків тканин, кролики з капелюхів, розірвані купюри ставали цілими, а з кишень звичайних людей чи навіть з-за вуха діставалися кульки. Чудеса, які багато хто давним-давно розгадав, але у будь-якому віці усі з приємними посмішками на обличчях спостерігають за професіоналами такої цікавої справи, - цю історія описують бердичівські журналісти на порталі rio-berdychiv.info.

  Та не лише спеціально навчені особи демонструють такі фантастичні таланти. Виявляється в реальному житті можливе все, і навіть звичайні правоохоронці здатні творити чудеса, перетворюючи одні предмети на інші так, що звичайний громадянин не зовсім зрозуміє ситуацію. Зрозуміла чи ні або ж, можливо, попросту щось не договорює і бердичівлянка, на котру дільничним поліції прямісінько на ринку було складено адміністративний протокол про торгівлю в забороненому місці.

  На розгляд членів адміністративної комісії, що за звичним графіком проходила сьогодні у міській раді, потрапив даний протокол, в якому фігурувала причина адміністративного правопорушення – торгівля пролісками. І все б нічого, якби так звана «порушниця» не прийшла згідно виклику на засідання адмінкомісії і не заявила, що торгувала вона аж ніяк не пролісками, а… хімікатами.

  Яким чином отрута для городнього господарства перетворилася в квіти, незрозуміло стало для усіх присутніх. Жінка пояснити толком не змогла, лише спокійно і впевнено зазначила, що в протоколі писала те, що диктував дільничний. В кабінеті від одного з членів адміністративної комісії жартома, але з серйозним підтекстом прозвучала фраза, що так можна було б написати все, що завгодно, включаючи навіть марихуану. Та бердичівлянка все ж зазначила, що хімікати в неї залишились з городу невикористані і вона вирішила їх продати на базарі. Як би там не було, але дозвільних документів на право торгівлі і медичної книжки у жінки все рівно нема. За порушення правил торгівлі продавчиню все-таки оштрафували. Не набагато, звісно ж, лишень на 34 гривні.

  А от фокус дільничного з заміною хімікатів на квіти, та ще й такі, що розквітають аж ніяк не у травні місяці, з присутніх явно ніхто не зрозумів і не оцінив. Хоча чимось таки згадалася казка про «12 місяців».

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework