За незаконне проникнення до зони ЧАЕС затримано 3-ох жителів Вінниці

  Учора надвечір неподалік населеного пункту Дитятки, що на Київщині, прикордонники Житомирського загону спільно з представниками Національної поліції виявили трьох осіб, які намагались поза контрольними постами потрапити до Чорнобильської зони.

   Під час виконання обов’язків дільничним інспектором прикордонної служби відділу «Іванків», було отримано інформацію про можливе проникнення в зону відчуження групи осіб. За даним фактом прикордонники негайно проінформували співробітників Національної поліції. В результаті спільних дій правоохоронці виявили та затримали трьох молодиків, котрі саме перетнули загороджувальний паркан та почали рух в глиб забороненої зони.

  Порушниками режиму зони ЧАЕС виявились три жителя міста Вінниця  1997 року народження, які намагались проникнути в зону відчуження та зону безумовного (обов’язкового) відселення з метою екстремального туризму та відпочинку.

  Наразі 3-ох «любителів туризму» притягнуто до відповідальності за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевості, що зазнала радіоактивного забруднення.

 

Последнее изменение Понедельник, 28/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework