Зниклого бійця 30-ї бригади ЗСУ утримують бойовики "ДНР"

  Відео допиту зниклого бійця 30-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України Володимира Воскобійника 28 травня оприлюднило так зване міністерство внутрішніх справ терористичної "ДНР".

 

  Військовослужбовця 30-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України, який зник на Донбасі 24 травня, утримують бойовики. Про це повідомили на сторінці бригади у Facebook, передає gordonua.com.

  "Із відкритих джерел інформації стало відомо про місце перебування військовослужбовця нашої частини, який зник 24 травня. Найголовніше – що він живий, але, відповідно до попередньо отриманої інформації, знаходиться у ворожому полоні", – ідеться в повідомленні.

  Відео допиту бійця 28 травня оприлюднило так зване міністерство внутрішніх справ терористичної "ДНР".

  "Із відео допиту військовослужбовця ЗСУ можна зробити висновок, що людина піддалася тяжкому психологічному впливу, знаходиться у стресовому стані, говорить плутано, має виснажений вигляд – імовірно, через тривалу відсутність сну або фізичні тортури. Той факт, що військовий стверджує про абсолютну відсутність російських військ на території України, указує на те, що з 19-річним хлопцем попрацювали представники російських спецслужб", – ідеться в повідомленні прес-служби бригади.

  На сайті "МВС ДНР" зазначено, що уродженця Чернігівської області Володимира Воскобійника було затримано в Докучаєвську на лінії розмежування. Чоловік нібито був нетверезим і мав із собою автомат із боєприпасами та ручну гранату.

  Про зникнення бійця у бригаді повідомили 24 травня.

  30-та бригада дислокується в місті Новограді-Волинському Житомирської області.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework