У червні Укрзалізниця запустить потяг з Житомира до Одеси

  Для покращення пасажирських перевезень у літній період з 16 червня почне курсувати поїзд №248 зі сполученням Житомир-Одеса.

 

  Квитки на цей поїзд, як і на інші, вже можна купити через ПриватБанк. Залізничні квитки є у будь-якому відділенні ПриватБанку, терміналі самообслуговування, в системі Приват24 або на сайті bilet.pb.ua.

  Подорожувати до моря із Житомира поїздом №248 Житомир-Одеса буде змога протягом усього літа аж до 30 вересня 2018 року.

  З Житомира поїзд відправлятиметься по парних, при двох непарних 28, 30, 2, 4.

  Час відправлення з Житомира о 12:30, а прибуття до Одеси - о 05:21.

  Маршрут поїзда охоплюватиме такі станції: Житомир - Фастів - Київ Пас. - Миронівка - Корсунь - Городище - ім. Тараса Шевченка - Кам’янка - Фундукліївка - Чорноліська - Знам’янка-Пас. - Кропивницький - Плетений Ташлик - Новоукраїнка - Помічна - Южноукраїнська - Вознесенськ - Березівка - Одеса-Східна - Одеса-Головна.

  Важливою перевагою купівлі залізничних квитків через ПриватБанк є можливість вибору вільного місця в будь-якому вагоні потяга, у той час як у касах вокзалів квитки продаються тільки в міру формування кожного з вагонів.  

  Електронний квиток не обов’язково обмінювати на оригінальний паперовий квиток – під час посадки на потяг достатньо показати провідникові роздруківку електронного квитка з QR-кодом, яку видає термінал і спокійно подорожувати до бажаного міста.

  З початку 2018 року жителі Житомирщини придбали понад 10 000 залізничних квитків через ПриватБанк.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework