Ударили кущиками по новоградському бездоріжжю

  27 травня, на дорогах міста з’явились кущі трави, подекуди навіть із квітами, а біля них надпис — "Де наші дороги? Де наші податки?".

 

  З організаторами цієї акції поспілкувався Novograd.city.

  На поганих міських дорогах в ямах "виросли" кущики. Як бачимо, ідеї Остапа Бендера не вмирають. Він пропонував ударити по бездоріжжю автопробігом. Місцеві громадські активісти вирішили не гробити транспорт і почали боротися з ямами та тріщинами на проїжджій частині по-своєму.

  "Зелень – це теж зброя, якщо її вміло використати, – каже керівник Новоград-Волинського відокремленого підрозділу ГО ВО "Авто Євро Сила" Олександр Навроцький. – У неділю (27 травня) ми накопали на полях та у лісосмугах кущистих бур’янів і разом із землею розкидали в ями на дорогах. До вівторка комунальники рослини зібрали".

  "Це наша пробна акція, – продовжує Олександр, – ми "декоративним" шляхом демонструємо владі, що не згодні з таким ставленням до найнагальнішої суспільної проблеми. В Україні на автошляхах щороку гинуть десятки тисяч людей. Ганебний стан асфальтного покриття – одна з причин високої смертності. Під час старту протестної акції проїхалися коротким маршрутом: з мікрорайону "Світанок" до Школи мистецтв, далі – до центру і по вулиці Шевченка. Дороги зазеленіли! Плануємо повторити своєрідний рейд, але зробимо його в будь-якій іншій частині міста, – на превеликий жаль, ям скрізь вистачає. Сил у місцевого осередку "Авто Євро Сили» також вистачить – організація нараховує 30 представників".

  А  29 травня, комунальники міста замальовували надписи на дорозі.

n 3005182

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework