Старший лейтенант Альона Христюк – кращий військовий психолог ДШВ ЗС України

  У Житомирі, на базі Навчального центру відбувся фінальний етап конкурсу на визначення кращого психолога Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

 

  Протягом двох днів, найкращі військові психологи з різних військових частин ДШВ змагалися між собою за звання кращого у різних номінаціях: самопрезентації учасника, практичній та методичній підготовці.

  Оцінювало учасників конкурсу компетентне журі, до складу якого входили представники Центру морально-психологічного забезпечення ЗС України, офіцери управління МПЗ командування ДШВ та Навчального центру.

  За підсумками конкурсу, кращим психологом ДШВ ЗС України стала старший лейтенант Альона Христюк, яка проходить службу на посаді офіцера-психолога 90 окремого аеромобільного батальйону 81 окрема аеромобільна бригада

  – Чотири роки бойових дій на Донбасі та наш безцінний досвід засвідчили, що одним з головних показників боєздатності підрозділів – є морально-психологічний стан особового складу, своєчасна та постійна робота військових психологів, – відзначив виконуючий обов’язки заступника командувача ДШВ з морально-психологічного забезпечення полковник Олександр Пухальський. – Дякую Вам за важливу роботу!

  Наприкінці заходу, переможців та учасників конкурсу нагороджено цінними подарунками та грамотами від командувача ДШВ ЗС України генерал-лейтенанта Михайла Забродського.

  Також учасники зборів мали можливість поспілкуватися між собою та обмінятися досвідом щодо психологічної роботи у частинах та підрозділах ДШВ.

Прес-служба командування ДШВ ЗС України

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework