Алкоголь, цигарки, сміття: інший бік медалі святкування останнього дзвоника. ФОТО. ВІДЕО

   Останній дзвоник, випускні — чарівна пора юності та дитинства. Особливе це свято і для випускників, котрі стоять на порозі дорослого, самостійного життя.

 

  Вчора в багатьох житомирських навчальних закладах відбулося свято останнього дзвінка. Ми ж хочемо у фото та на відео, розміщених житомирянами у мережі Фейсбук, у їх публікаціях показати іншу сторону медалі святкування цієї урочистої події. Зокрема, як це зазвичай буває ,вона знаменується алкоголем , продажем спритних напоїв неповнолітнім, сміттям, хамською поведінкою неповнолітніх, зокрема й випускників, на підпитку. Про все детальніше — у публікаціях житомирян та спільноті «Нефайний Житомир».

  Ось, яке відео в цій спільноті опублікували з наступним текстом:

  «Тут головне не де, а скільки років тим випускникам? У середу, 30 травня,  17-річним дітям продали кілотонни бухлішка по всьому місту. І жодного закладу ліцензії не позбавили. Чи школу тепер закінчують у 18?»

   Далі — більше. Деякі з користувачів розмістили наступні дописи:

  «Вячеслав ПечененкоАлла Ващенко годину викликали поліцію і нуль...і нарешті, приїхали. Мене цікавить...куди дивляться батьки? Дітям від 12 до 17 років... ганьба таким поліціянтам
Фото про все розповідають. Дякую хлопцям з 95 бригади за порядок...».

dzvinok 1

dzvinok 1

dzvinok 1

dzvinok 1

dzvinok 1

dzvinok 1

dzvinok 1

 

   І насамкінець заключний допис:

   «Цвіт" нашої нації. 
   Батьки виховуйте в своїх дітях в першу чергу ЛЮДИНУ!!!!!
   Довго вагалася, чи публікувати цей пост, але як педагогу тяжко залишити це без уваги!
   У школах випуск, свято, покоління нашого майбутнього отримало квиток у доросле життя! Батьки покладають великі сподівання, що їх кровинка досягне великих успіхів і досягне вершини своєї слави...
   Але сьогодні, побачивши жахливу "картину", яка була за будинком правосуддя на Замковій Горі, усі сподівання, що Україну чекає розквіт — зникли!
  Неповнолітні дівчата і хлопці з пляшками горілки (у більшості було по 0.75)і фанти в руках! Це був ШОК! Я сучасна молода людина, але такого свавілля, тупості і хамства, скупченого в одному місці, я не бачила! І це була 15:30  дня! Куди дивиться ПОЛІЦІЯ: розпиття спиртних напоїв в громадському місці, продаж алкоголю неповнолітнім особам!
   Але найбільшу увагу привернула ось ця особа, яка не вміє цивілізовано розмовляти і поводитися в громадському місці! 
   На зауваження підняти викинуте ним сміття на дорогу, зовсім не реагує! Хамство аж зашкалювало! При тому, що смітник був за метр від нього! Демонстративно, пройшовши вперед, знову викидає сміття на дорогу! Знову жодної реакції на зауваження! Дитина тільки випустилася зі школи і пішла відразу в пляс! Алкоголем від нього смерділо добряче, на ногах ледь тримався! Демонстративно сів і закурив! Хотіла поговорити по-людськи, та з п'яним того не судилося! Просила ввічливо підняти сміття! У відповідь тільки хамство! 
   Ось і наше майбутнє
   Батьки, виховуйте в своїх дітях, в першу чергу, ЛЮДИНУ!
   P.S.: пообіцяла зробити його Хероєм — своє слово тримаю!
   До речі, єдине приємно, що хамив українською».

dzvinok 8

  Ось такі невеселі спогади в декого залишаться після свята останнього дзвінка. Звісно ж, подібне трапяється щороку, але від цього ще прикріше. Виходить, що дехто зовсім не вміє вчитися на помилках, як своїх, так і чужих, а про культуру, толерантність, вихованість в таких історіях взагалі не доводиться говорити. Отож, так би мовити, маємо таке відлуння, такий відголосок останнього дзвоника.

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework