«Вимагаємо зупинити роздачу земель і скасувати незаконно видані спецдозволи на 18 000 га в заповідниках під видобуток бурштину». Відео

   Саме з такою вимогою голова осередку «Стоп корупції» з Житомирщини — Олександр Громов — звернувся до депутатів місцевої обласної ради.

   У своєму зверненні він закликає припинити хаотичну роздачу земель у заповідниках області.

   На своїй сторінці у Фейсбук Олександр Громов написав:

   «Депутати вважають себе власністю партій і їх обласних лідерів, а не представниками громад.

  Звернувся до депутатів Житомирської обласної ради, які вже забули що їх обирали люди і вони представляють інтереси громад, з вимогою зупинити свавілля з роздачі землі громад, під керівництвом "смотрящих" з Києва.
  Ми вимагаємо зупинити хаотичну роздачу земель, і вимагаємо скасування незаконно виданих в 2016 році спецдозволів на 18 000 гектар землі в заповідниках під видобуток бурштину. Які видали Держгеонадра України трьом «товкам», які належать міжнародним кримінальним структурам. Так само, вимагаємо прозорості у виділенні землі під видобуток корисних копалин, спецдозволи на видобуток яких роздають Держгеонадра України, під видобуток титанових руд (ільменітів), берилію, цирконію та інших корисних копалин без погодження з громадами навколишніх сіл і міст.
   Зазначив, що єдиним органом, який бореться з видачею незаконно виданих спецдозволів, є обласна прокуратура Житомирської області. Цікаво, чому мовчить обласна рада та представники громад в цій раді? Я звернувся до депутатів прийняти рішення і звернутися до всіх держструктур, про зняття з посади тимчасово виконуючого обов'язки голови Держгеонадр України Олега Кирилюка.

   25 травня ми направили в Житомирську обласну раду і зареєстрували звернення від ГО "Стоп Корупція" і ГО "Захист і Справедливість" про те, що б на сесії 31 травня включили в порядок денний питання про скасування спецдозволів, виданих на 18 000 гектар землі під видобуток бурштину. Керівництво обласної ради не включило це питання в порядок дня.
На кого вони працюють, здогадайтеся самі, але явно не на громаду Житомирщини».

   Саме так і написав на своїй сторінці у Фейсбук очільник «Стоп корупції» з Житомирщини. До своєї публікації він додав ще й відео. Його ви, шановні читачі, можете побачити у цьому ж дописі Олександра громова у цьому вкладенні.

Читайте також:  Танки, літаки, авто: оригінальна експозиція на фестивалі «Крила». ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте також:  Легендарный самолет — один из символов Житомира и памятник авиационной реактивной техники середины ХХ века. ФОТО

Читайте також:  Розваги, концерт, байк-шоу, експозиція моделей літаків: як у Житомирі збирали кошти на реставрацію легендарного літака. ФОТО

 

Последнее изменение Воскресенье, 03/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework