Обласну організацію Аграрної партії очолив виходець з Олевщини. ФОТО

   У вівторок, 26 травня, в Житомирі відбулась звітно-виборча конференція обласної організації Аграрної партії. Під час неї обрали нове партійне керівництво.

   Новообраним  головою делегати обрали підприємця Володимира Федоренка. Про це повідомляється на сайті Аграрної партії.

   «Мені 44 роки. Я родом з Олевського району. Все дитинство я провів на тракторах, мама займалася хмілярством. Чорнобиль накрив наше село, і ми були змушені виїхати звідти. За освітою я юрист. Із 1991 року веду бізнес, зараз це естетичний та фармацевтичний напрямки, а також займаюся постачанням медичним обладнанням. Я ніколи не був у політиці», – розповідає новообраний голова.

   Своїм головним завданням Володимир Федоренко називає структурування партійної мережі та популяризацію ідей політсили.

   «У кожному районі повинні бути громадські приймальні Аграрної партії. Нам потрібно швидко запустити сайт, щоб інформувати людей про нашу роботу і позицію політсили. Ми маємо максимально залучати молодь, адже вона – це майбутнє», – говорить новообраний голова.

   Участь у звітно-виборчій конференції взяв і лідер Аграрної партії Віталій Скоцик. Політик привітав новобраного голову та наголосив, що перед житомирською командою постало складне завдання, адже їй потрібно наздогнати інші області.

   «Наше завдання – змінити систему державного управління, привести до влади професіоналів, здатних не імітувати реформи, як зараз, а швидко втілити справжні зміни, що забезпечать розвиток економіки та підвищення рівня життя людей. Та щоб це зробити, нам слід мати повноцінну фракцію в парламенті, а для цього кожна область повинна спрацювати максимально ефективно. Не може бути такого, що хтось пастиме задніх», – зазначив Віталій Скоцик.

   Під час прес-конференції також обрали заступників голови. Нами стали: попередній керівник обласної організації Віктор Козін, Микола Дідківський, Володимир Антонеко і Тамара Стебецька. Також делегати обрали виконком та членів контрольно-ревізійної комісії.

   Варто зауважити, що на останніх виборах до ОТГ, які відбулися 29-го квітня в 40-ка ОТГ у 17-ти областях, Аграрна партія посіла третє місце серед 30-ти політсил, що брали участь у виборах, випередивши більшість парламентських партій.

   Це вже 5-та хвиля виборів поспіль, на яких політсила входить до трійки лідерів. У органах місцевого самоврядування працює майже 5 тисяч депутатів від Аграрної партії. Вона має 25 регіональних представництв, 649 місцевих партійних осередків по всій країні та налічує 70 тисяч членів.

Agrarna partiya 2

Agrarna partiya 2

Agrarna partiya 2

Agrarna partiya 2

Agrarna partiya 2

Agrarna partiya 2

Agrarna partiya 2

 Джерело: Аграрна партія

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework