Місце на Житомирщині, яке могло б стати тунелем кохання, магнітом притягує злодіїв-«металістів». ФОТО

   Мова йде про залізничний перегін на Малинщині.

   У спільноті «Малин Інформ» з'явилася наступна інформація:

   «Залізничний перегін неподалік фабричних очисних (веде від станції Пенізевичі до мікрорайону паперової фабрики) — тиха місцина, довкола тільки поля і лісосмуги. Потяги тут давно не з’являються. Відтак колія, що не використовується, наче магнітом притягує злодіїв-"металістів". Малинчани-очевидці надіслали фото ще зовсім "свіжої" роботи шукачів металу: невідомі розібрали два прогони колії — відсутні залізні підкладки з-під рейок, болти, гайки, колійні «костилі», планки, та й самі рейки — метрів 20‒25.

  Якщо темний мужичок, герой Чехова з оповідання «Зловмисник», розбирав колії, щоб зробити грузила для риболовлі, то метою сьогоднішніх металістів є тільки гроші. Постає запитання: яка «таємна організація» демонтує залізничні рейки, на який пункт прийому металу вони потрапляють і чому охорона очисних та поліція не бачать, як колії розбирають у них під носом?

   У деяких ділянках вже майже позгнивали шпали і скоро все це заросте кущами, приховавши сліди присутності тут залізничної лінії. Прикро, адже ця місцина — гарне місце для прогулянки, а влітку й восени нагадувала Тунель кохання у Клевані (ред. Рівненський район, Рівненська область)».

   От і маємо, що місце, яке могло б стати туристичною «родзинкою» поступово розграбовують, а саме воно занедбується. Ось, який вигляд має нині ця місцина.

Tunel 2

Tunel 2

Tunel 2

Tunel 2

 Джерело: «Малин Інформ»

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework