Новенькі МАЗи, які купило місто, курсуватимуть маршрутом №53

  Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав депутат райради Роман Мусійчук.

    «Місцеві реформатори нарешті визначилися з маршрутом на якому курсуватимуть нові автобуси Маз - це буде маршрут #53, сьогодні автобус проводить хронометраж маршруту разом з водіями, до речі той самий автобус який здійснював вояж до Іванівки.

  Тож можна привітати мешканців Крошні з новим старим маршрутом, заслужили, три роки чекали матимемо надію що водії на маршруті будуть справжнім еталоном водія. Вартість проїзду буде теж 5 гривень. Так що чекайте, можливо 7 червня вже виїдуть на лінію»., - йдеться у повідомлені.

  Нагадаємо, договір фінансового лізингу  ще 12 квітня, підписав директор КП «Житомирське тролейбусно- трамвайне управління» Андрій Нечуйвітер на сесії міської ради.  Згідно договору місто закупило 17 нових автобусів МАЗ на суму 53 млн 482 грн.  Дані транспортні засоби пристосовані до пасажирів з обмеженими можливостями (обладнані відкидним трапом для інвалідного візка). Їх загальна пасажировмісткість – 72 людини , з них сидячих місць – 27.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житомирський депутат про МАЗи: Чиновники фактично повісили на нас договір лізингу, помпезно передавали місту ці автобуси

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework