37-річний житомирянин планував облаштувати свою дачу викраденим штучним покриттям. ФОТО

   Про факт зникнення штучного покриття зі спортивного майданчика біля цього навчального закладу повідомив автор проекту цього майданчика, який ініціював його на «Бюджеті участі» — Сергій Маковський. Ще вчора достеменно не було відомо відповідь на одне головних питань у цій історії — кому ж знадобилося штучне покриття зі спортивного майданчика?Проте, вже сьогодні, завдяки поліції, всі крапки над «і» розставилися і відповідь на те питання знайшлася. Отож, про все по порядку.  

   «У ніч з 1 на 2 червня на одному зі спортмайданчиків поблизу загальноосвітньої школи в обласному центрі було викрадено частину штучного покриття поля. 4 червня оперативники кримінальної поліції Житомирського відділу встановили особу злодія. Викрадене вилучено.

   Із повідомленням про крадіжку до поліції 2 червня звернувся вчитель фізкультури школи, а згодом надійшла заява від дирекції навчального закладу, в якій сума завданого варварськими діями вандалів збитку оцінювалась у кілька десятків тисяч гривень.

   На місці події у ситуації розбирались працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції, які з’ясували, що для демонтажу штучного покриття невідомі зламали замок на дверях огороджувальної конструкції спортмайданчика. Також під час огляду було зафіксовано й інші обставини злочину.

   - У результаті проведених працівниками кримінальної поліції першочергових заходів нам вдалось знайти спочатку місце зберігання викраденого, приватний гараж, а потім і його власника, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

   Злодієм виявився 37-річний  житель обласного центру, який, за його словами, зважився на крадіжку після вживання спиртного. Нині чоловік дає свідчення у поліції у рамках розпочатого за ст. 185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження. За такі дії йому загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі терміном до 6 років.

   З мережі Фейсбук, та від правоохоронців також стало відомо, що штучним покриттям чоловік хотів облаштувати свою дачу.

pokryttja3 m 1

pokryttja3 m 1

pokryttja3 m 1

pokryttja3 m 1

 За матеріалами відділу комунікації поліції Житомирської області

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework