"Малый, тебе хана": В Новоград-Волинському районі ледь не вбили 18-літнього хлопця

  У ніч з 28 на 29 травня в Орепах Новоград-Волинського району, в центрі села, невідомий підрізав 18-літнього Антона Ничипорука, студента новоградського технікуму. Є версія, що це зробив колишній правоохоронець.

 

  Про те, що сталося розповідає novograd.city.

  Дізнавшись про цю подію від активістки Світлани Кручок, ми одразу поїхали до Ореп поспілкуватись із батьками Антона та самим хлопцем.

  Потерпілий розповів, що це трапилось уночі з понеділка на вівторок.

  "Ми з дівчатами сиділи в бесідці позаду магазина, як почули, що біля дороги бійка. Друг прийшов і розповів, що хлопець з Ореп бився із тоді ще невідомим мені чоловіком. Через деякий час почули крики, трохи далі бились ті ж самі. Ми відразу поспішили туди, розборонили, і нашого односельця забрали до нас в бесідку, щоб він далі з цим чоловіком не бився. Оскільки знайомий був у стані алкогольного сп’яніння, ми завели його додому. Дорогою ще дівчину провели", — зазначив він. 

  Але коли вертався додому біля кафе помітив, як зупинилась машина. З боку водія до Антона озвалися російською мовою. Він підійшов, а з пасажирського переднього сидіння на нього кинувся чоловік без футболки.

  "Він одразу мене вдарив у лівий бік. Я зігнувся, а інший удар мені потрапив за ліве вухо, у шию. Коли він мене хотів узяти за горло, я відштовхнув нападника, він упав на лавку біля магазина. 

n 0706181 2

  Я перейшов дорогу і чую, що мені кричать: "Малый, тебе хана".

  Я спершу не зрозумів, що він ударив мене ножем. Але коли після цих слів почав тікати, збагнув, що сталось, побачивши кров. Я біг до пам’ятника. Там упав на землю і почав дзвонити друзям. З третьої спроби мені вдалося поговорити з другом. Він прийшов і викликав швидку", — розповів хлопець. 

  "Ви знаєте, я теж тоді не могла спати. О 3.15, тоді, коли це трапилося, мене хтось наче обілляв крижаною водою. В очах одразу потемніло, а в голові одне: де мій єдиний син, — вступає в розмову Ольга, мама хлопця. — Потім стало тепліше, але відчуття тривоги не полишало".

  Коли вона зателефонувала до Антона, відповів його друг і розповів, що сталося. За лічені хвилини Ольга вже була біля сина. Його забрали в реанімаційне відділення.

  "Дякувати Богові, що швидка оперативно приїхала і друг знайшов Антона вчасно. Уже в лікарні мені повідомили, що травми могли б бути досить серйозними. Якби не ребро, куди спершу влучив нападник, то ніж потрапив би у серце. Ще б декілька сантиметрів і зачепило б сонну артерію", — доповнює Ольга. 

Та найбільше вражають слова Сергія, батька Антона:

  "Якби у мого сина того вечора розрядився телефон, то сьогодні ми б робили йому дев’ять днів. Адже у тій бесідці, де він був з друзями, є безкоштовний вай-фай, тож уся молодь збирається там, щоб посидіти в мережі", — каже він. 

  Подробицями інциденту поділився і сільський голова Сергій Романюк: "У кафе, де відпочивали жителі Ореп, був також колишній поліціянт, що одружений з орепівською дівчиною. Наскільки мені відомо, він того вечора посварився із дружиною і приїхав до нас відпочивати зі своїм кумом. Увесь час у нетверезому стані він чіплявся до хлопців, всіх ображав нецензурною лайкою. Через це сталась бійка".

  Кожен, хто розповідав нам про події того вечора, чітко запевняє, що Антон просто опинився не в тому місці й не в той час. І нападник чекав не його, а переплутав з кимось іншим.

  Щоб дізнатися про ситуацію детальніше, ми звернулися за коментарем до начальника Новоград-Волинського відділу поліції Юрія Кононенка.

  Він розповів, що нині відкрите кримінальне провадження за фактом заподіяння тяжких тілесних ушкоджень.

  "Під час досудового слідства ми встановили, що 29 травня о 2.40 зловмисник, приїхавши на автомобілі і побачивши хлопця, дістав з одягу ніж. Ним він двічі вдарив потерпілого. Перший удар зламав ребро і спричинив пневмоторакс легені, другим — порізав за вухом потилицю. Потерпілий за фотографією впізнав нападника, якому 1-го червня обрали запобіжний захід — цілодобовий домашній арешт. Наразі тривають слідчі дії та судові експертизи", — сказав Кононенко.

  Також він зазначив, що цього року цей зловмисник притягувався до адмінвідповідальності.

Джерело: novograd.city

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework