Екологи про забруднення р. Тетерів

  6.06.2018 представники Державної екологічної інспекції у Житомирській області прийняли участь у засіданні наглядової ради КП «Житомирводоканал», на якому було розглянуто питання забруднення р. Тетерів зворотними водами КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради (ЖМР).

 

  Державна екологічна інспекція у Житомирській області додатково повідомляє по факту забруднення 25.05.2018 року річки Тетерів зворотними водами КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради в м. Житомир в районі провулку І.Богуна, - повідомляють в Державній екологічній інспекції у Житомирській області.

  Забруднення річки Тетерів зворотними водами КП «Житомирводоканал» 25.05.2018 відбулось внаслідок проведення санітарно-профілактичних заходів на водопровідних спорудах. Відповідальну посадову особу КП «Житомирводоканал» ЖМР було притягнуто до адмінвідповідальності у вигляді штрафу за ст.59 КУпАП. Збитки за забруднення водного об’єкта в межах населеного пункту не нараховувались у зв’язку з відсутністю нормативної бази.

  Керівництву комунального підприємства надано припис щодо недопущення в подальшому скиду зворотних вод у річку з перевищенням встановлених нормативів гранично допустимого скиду; обов’язкового інформування Державної екологічної інспекції у Житомирській області щодо скидів зворотних вод у водний об’єкт у разі проведення санітарно-профілактичних заходів та забезпечення здійснення лабораторного контролю за якістю скидаємих у водний об’єкт зворотних вод та р. Тетерів вище і нижче скиду.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework