Маленька перемога: на Корбутівці озеленили територію, яка починала перетворюватися на стоянку для авто. ФОТО

   Про це повідомила Людмила Кропивницька, депутат Житомирської міської ради.  

   У дописі на своїй сторінці у Фейсбук вона написала:

  «Зробимо місто кращим разом! Ще в минулому році, у нас виникла ідея по покращенню занедбаної території на Корбутівці між будинком по вул. Чуднівська, 106 та заводом Агромаш, де територія почала перетворюватися на стоянку для машин з калюжами. 
  За ініціативи мешканців будинків Чуднівська 106,108,110 та 108А,Б,В та голів ОСББ восени було проведено озеленення цієї території для організації майбутнього відпочинку та дозвілля громадян. 
  За ініціативи депутата обласної ради Кропивницького В.М., вже на початку цього року з обласного бюджету спрямовано на благоустрій території більше 250 тис.грн. І вже в квітні підрядником були розпочаті будівельні роботи по укладанню тротуарної плитки, крім того були виконані роботи по кронуванню зелених насаджень та видаленню аварійних дерев.
  Фінішували роботи з благоустрою встановленням лав для відпочинку. 
  Чергова гарна справа зроблена!
  Але ми не зупиняємося на досягнутому. У наступних планах - виконати там капітальний ремонт дорожнього покриття заїзду з вулиці Чуднівська.
  Вся необхідна проектно-кошторисна документація вже підготовлена. Залишилося вирішити питання фінансування робіт. Без доброї волі міського голови та виконкому це буде тяжко зробити. Тому ми надіємося на позитивне рішення виконавчої влади. Колективне звернення до мера від мешканців будинків, з підписами вже більше як від двох сотен людей, обовязково дійде до адресату. Рішення – за ним.      Сприяння та допомога – за нами! А разом – добрий результат і подяка від мешканців будинків!
  З повагою,депутати ВО#Батьківщина 
  Володимир та Людмила Кропивницькі.
  Нагадуємо мешканцям Корбутівки та Мальованки, що в маркеті Люцина (Чуднівська,94)встановлено скриньку для пропозицій розвитку та благоустрою нашого мікрорайону.
  Залишайте свої пропозиції та відгуки, ми завжди готові для співпраці!

blagoustriy 1

blagoustriy 2
blagoustriy 4
blagoustriy 4
blagoustriy 4
blagoustriy 4
blagoustriy 4
blagoustriy 4
blagoustriy 4
blagoustriy 4
blagoustriy 4
blagoustriy 4
blagoustriy 4
blagoustriy 4
 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework