Аби нагадати про безпечний відпочинок на канікулах, рятувальники влаштували справжнє свято для дітей

  Веселе, пізнавальне, насичене цікавими випробуваннями і навіть трішки небезпечне свято влаштували для бердичівських дітлахів рятувальники.

 У Бердичівський міський парк ім. Т. Шевченка 8 червня на відкриття громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» завітали понад 400 чоловік: школярі, студенти та просто відпочиваючі сім’ї. Містяни вже звикли – адже кожного року на початку літа екстрені служби райцентру збирають у парковій зоні дітей, щоб познайомити з професією рятувальника та нагадати про безпечний відпочинок на канікулах.

  Ще за годину до початку свята рятувальники оголосили для присутніх дітей конкурс малюнку на асфальті з тематики безпеки життєдіяльності. Тому вже на відкритті Акції центральний майданчик парку прикрасили яскраві дитячі ілюстрації. Звичайно ж переможці були відзначені заохочувальними призами.

  Також під час заходу присутні мали змогу ознайомитись із рятувальним обладнанням та бойовим одягом, що є на озброєнні пожежної частини міста. Обов’язковим моментом в демонстрації можливостей надзвичайників було гасіння умовної пожежі в автомобілі. Кожний бажаючий міг спробувати загасити пожежу самостійно та струменем води збити м’яч.

  Водолази ж комунальної пошуково-рятувальної станції представили засоби для проведення пошуково-рятувальних робіт на глибинах водойм. А фахівці патрульної поліції провели профілактичну роботу серед школярів, розповіли, на які злочини виїжджають, і яку відповідальність за правопорушення дітей несуть їхні батьки.У свою чергу працівники швидкої допомоги роз’яснювали та практично демонстрували надання першої медичної допомоги.

  Крім того у проведенні свята взяли участь і маленькі таланти міста – прямо з відкритої сцени вони розважали рятувальників та гостей піснями та танцями, за що на згадку отримали прапорці із символікою ДСНС та пам’ятні сувеніри.

У ДСНС України у Житомирській області

Последнее изменение Пятница, 08/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework