×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Рятувальники у посиленому режимі ліквідовують наслідки негоди

Зранку, 20 листопада, на пункт зв’язку 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Червоноармійськ почали надходити численні звернення мешканців району щодо повалених дерев, які перекрили проїжджі частини місцевих доріг.

У зв’язку з негодою, що розпочалася у ніч з 19 на 20 листопада, а саме дощ з мокрим снігом та невеликий мороз, виникло обледеніння ліній електропередач та гілля дерев, через що останні почали ламатися та падати додолу, обриваючи тим самим дроти на електроопорах.

Як повідомляють в У ДСНС у Житомирській області, на території Житомирщини, зокрема у: Житомирському, Ємільчинському, Червоноармійському, Володарсько-Волинському, Новоград-Волинському, Баранівському, Брусилівському, Чуднівському, Черняхівському, Бердичівському та Андрушівському районах області відключено від електропостачання 561 трансформаторна підстанція, 86 населених пунктів.

Наразі, рятувальники спільно з працівниками РЕМу та органами виконавчої влади надають допомогу населенню щодо ліквідації наслідків цієї негоди.

n2011141622

n2011141622 1

n2011141622 2

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework