Мобільний оператор краде гроші у своїх клієнтів?

     Про такий прикрий інцидент в мережі Фейсбук розповіла житомирянка Сніжана Герасимчук.

 

   На своїй сторінці жінка створила обурливий, гнівний пост, про те, як один з українських операторів мобільного зв'язку, за її словами, краде гроші у своїх клієнтів. Детальніше про ситуацію пропонуємо дізнатися з допису користувачки.    

    «Як "Київстар" краде гроші у своїх клієнтів

   Нещодавно купила мамі смартфон, з яким відбуваються дивовижні речі: щодня вже протягом 4 днів з номерів, які складаються з кількох цифр, приходять привітання з тим, що мамі вдалося підключити абсолютно непотрібні їй розважальні послуги. За кожну з цих послуг одразу знімаються немаленькі гроші. Я грішним ділом подумала, що то мама ненароком їх замовляє. Додзвонилась до оператора, повідміняла усі підписки і вирішила потримати телефон у себе. І що ви думаєте? Сьогодні знову прийшло повідомлення про підписку на ще один ресурс. Я ще з таким нахабним шахрайством не стикалася! Телефоную в "Київстар". Оператор заявляє, що то не вони мені підключили послугу, а "Цифрова лабараторія". У мене наразі купа запитань: з якого дива "Цифрова лабораторія" має доступ до грошей на моєму телефоні? Як раз і назавжди відмовитися від шахрайських "послуг" (оператор "Цифрової лабараторії" пообіцяв мені, що вони не надсилатимуть більше своїх пропозицій з номера 5075 і 5076, але сьогодні мене вже підписали до ігрового ресурсу з номера 305, до якого "Цифрова лабараторія" не має ніякого відношення)?

   Цілком очевидно, що послуги мені підключають автоматично, а це пряме порушення закону, адже в Постанові Кабінету міністрів від 11 квітня 2012 року «Про затвердження Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг», зазначено, що якщо абонент не замовляв додаткову послугу, то оператор не може її нав'язувати або надавати автоматично, а потім змушувати відмовитися від неї. А ми маємо цілковито протилежну ситуацію! Нашими грошима розпоряджаються за власним розсудом!

    Уявіть, скільки грошей заробляється на абсолютно нікому непотрібних послугах, якщо створено окремі служби, які "керують" цими махінаціями!».

   Судячи з коментарів під цією публікацією, мама Сніжани Герасимчук не єдина в місті така клієнтка, у якої з рахунку знімаються кошти за послуги, яких абонент зовсім не замовляв. Інші користувачі повідомляють, що в них відбуваються подібні ситуації. Ось такі невеселі новини поширюють, створюють та розповідають користувачі Фейсбук.      

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework