Попри наявність квитка, водій не лише відмовився везти учасника АТО, а поїхав з автостанції, не дочекавшись пасажира

    І знову доводиться зустрічатися з тим, як пільговиків, часто, до речі, й учасників АТО, водії виганяють з маршрутних таксі, автобусів, відмовляються возити їх.

 

    З таких історій, як це прикро та сумно не звучало, скоро можна буде створювати цілі книги з подібними розповідями. Ми зараз не беремося когось засуджувати, повчати, читати моралі, хвалити або сварити. Ми лише розповімо чергову історію поведінки водіїв, яку важко зрозуміти. Інцидент трапився сьогодні, 11 червня, на автостанції у Коростені.   

    Ось такий допис від одного з користувачів з'явився сьогодні, 11 червня, в соціальній мережі Фейсбук, на сторінці спільноти «Підслухано в Коростені».  

   «Добрий ранок, сьогодні 11.06.2018 я, прийшовши на автостанцію м. Коростень, придбав пільговий квиток (учасник бойових дій) до м. Житомира. Працівники автостанції без проблем мені його продали, при цьому водій даного маршруту (прізвище Левківський) був проти цього і з незадоволенням покинув приміщення автостанції, підійшовши до автобуса (час відправлення 6.15). Громадянин Левківський, бачивши мій квиток, в грубій формі відповів мені, що все-таки місць на його рейс немає та, зачинивши двері, відправився. Коли я підійшов до диспетчера, остання зателефонувала водію і наказала мене почекати в центрі міста, але дійшовши до центральної зупинки, я помітив, що Левківський все ж не чекав мене. Повернувшись на автостанцію, працівники вибачились за водія і посадили мене на наступний рейс, пояснивши це тим, що Левківський неодноразово вів себе неадекватно. Згадаємо слова губернатора, щодо подальшої роботи водіїв, які відмовляються перевозити учасників бойових дій, НАВІТЬ З КВИТКАМИ!!!», — розповідає учасник всієї цієї історії у тексті публікації.

34962191 227085101211247 2065932028754264064 o

    Ситуація, звісно ж, мало приємна. І для водіїв, особливо таких, як один з героїв цієї історії, ми вкотре хочемо донести інформацію, яку оприлюднили 6 червня на сайті Житомирської ОДА:

   «До тих пір, поки органи місцевого самоврядування не приймуть рішення про відшкодування проїзду пільговиків — перевізники перевозитимуть їх безкоштовно.

   Про це 6 червня сказав заступник голови ОДА Олексій Ясюнецький під час зустрічі з перевізником та пільговиками.

  “Пільга для родин загиблих забезпечується безумовно та безвідмовно. Що стосується інших пільгових категорій — наразі це питання “лежить на плечах” органів місцевого самоврядування. Зараз ми складаємо графік проведень сесій в сільських радах, які ще не прийняли рішення про відшкодування проїзду, та будемо відвідувати разом і переконувати депутатів прийняти рішення. Весь цей час, поки немає рішень, перевізник зобов’язаний собі у збиток забезпечувати пільгу”, — сказав Олексій Ясюнецький.

   Також він звернувся до пільговиків і закликав їх відвідувати сесії сільських рад.

   Крім цього, в управлінні дорожнього будівництва та інфраструктури повідомили, що відповідне доручення, щодо безкоштовного перевезення пільговиків буде доведене до відома усіх перевізників.

   Нагадаємо, нещодавно Житомирська ОДА прийняла рішення підготувати звернення до органів місцевого самоврядування щодо забезпечення пільгового проїзду пасажирів», — зазначалося в повідомлнні.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework